Γιάννενα: υπό το 0 η θερμοκρασία-ΧΙΟΝΙΖΕΙ από το πρωί!

ΔΕΙΤΕ τις φωτογραφίες και το βίντεο

​Από το βράδυ της Κυριακής χιονίζει στο Νομό Ιωαννίνων με το θερμόμετρο να δείχνει τους -4 βαθμούς Κελσίου στο Μέτσοβο και -3 στο Ανατολικό Ζαγόρι.

xioniioa1.jpg
Από τις 6 το πρωί, χιονίζει και μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων, ενώ στην Κόνιτσα σήμερα, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία λόγω σφοδρής χιονόπτωσης.

xioniioa3.jpg

Σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού, εργάζονται 37 μηχανήματα της περιφέρειας και των δήμων, προκειμένου να μην κλείσουν οι δρόμοι και αποκλειστούν χωριά.

xioniioa4.jpg
Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η ολισθηρότητα στους δρόμους της πόλης των Ιωαννίνων είναι μεγάλη και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση προκειμένου να αποφευχθούν μικροατυχήματα.

xioniioa5.jpg
Το ίδιο ισχύει και για τους πεζούς καθώς το λίγο χιόνι έχει πέσει πάνω στα βρεγμένα πεζοδρόμια!

xioniioa6.jpg

Η χιονόπτωση συνεχίζεται σε ολόκληρη την Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία, με συνέπεια να υπάρχουν προβλήματα στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο. Αυτή την ώρα η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό, διεξάγεται μετ' εμποδίων, μιας και συνεχώς διπλώνουν νταλίκες, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν πολλά αυτοκίνητα.

Όσοι οδηγοί έχουν σκοπό να περάσουν σήμερα από την Εγνατία οδό, αλλά και στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο της περιοχής, θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι εφοδιασμένοι με αλυσίδες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top