ΣΠΑΡΑΞΑΝ ΚΑΡΔΙΕΣ στην κηδεία του Έλληνα σμηναγού Παναγιώτη Λάσκαρη

"Λεβέντη μου! Ο Θεός τον ήθελε στον ουρανό"

ΣΠΑΡΑΞΑΝ ΚΑΡΔΙΕΣ στην κηδεία του Έλληνα σμηναγού Παναγιώτη Λάσκαρη

Οι δικοί του άνθρωποι ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν τη συμφορά που βρήκε την οικογένεια τους. Ο γιος, σύζυγος, πατέρας, φίλος… δεν είναι πια μαζί τους, αφού έχασε τη ζωή του στη συντριβή του πολεμικού αεροσκάφους F-16 στην Ισπανία.

2234818.jpg

laskaris1-1.jpg

2234857.jpg
Σήμερα, πλήθος κόσμου έδωσε το παρών για το «τελευταίο αντίο» στον Παναγιώτη Λάσκαρη, τον 35χρονο έμπειρο πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στην νατοϊκή βάση, μαζί με τον σμηναγό, τον 31χρονο Αθανάσιο Ζάγκα. Τιμητικό άγημα και πυροβολισμοί ακούστηκαν έξω από το ναό.

laskaris3.jpg

2234817.jpg
Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στον ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου στη Ριζούπολη. Τραγικές φιγούρες η μητέρα του αλλά και η σύζυγός του που δεν μπορούσαν να αντέξουν το χαμό του. Ο Έλληνας σμηναγός ήταν και πατέρας, είχε ένα γιό. Μια γυναίκα, πιθανότατα η μητέρα του, δεν άντεξε και λιποθύμησε, ενώ λίγο πριν φώναξε ξεψυχησμένα: "Λεβέντη μου! Ο Θεός τον ήθελε στον ουρανό".

2234829.jpg

panagiwtis-laskaris.jpg
Ο νέος υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας, Κώστας Ήσυχος, ο Υφυπουργός Άμυνας, Νίκος Τόσκας, αξιωματικο�� της Πολεμικής Αεροπορίας και των Ένοπλων Δυνάμεων, καθώς και Τούρκος ανώτατος αξιωματικός έδωσαν, μεταξύ άλλων, το "παρών" στην κηδεία του.

2234834.jpg

2234826.jpg
Στεφάνι έστειλαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Μιχάλης Κωσταράκος. Τιμητικό στέφάνι έστειλαν από κοινού Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία, καθώς και η ηγεσία των Ένοπλων Δυνάμεων. Η οικογένεια είχε ζητήσει αντί στεφάνων να δοθούν λεφτά στο Χαμόγελο του Παιδιού.

laskaris2jpg.jpg

Συλλυπήτηρια από τον Βασιλιά της Ισπανίας

ισπανια.jpg

Η νεκρώσιμος ακολουθία του σμηναγού Αθανάσιου Ζάγκα θα τελεστεί στις 15:00 στον Ιερό ναό Αγίας Βαρβάρας στην Αργυρούπολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κορυφώνεται το ΔΡΑΜΑ: Επέστρεψαν οι σοροί των δύο πιλότων του μοιραίου F16

Συγκλονισμένοι οι συγχωριανοί των αδικοχαμένων Ελλήνων πιλότων

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top