Μάθε με τι καιρό θα ψηφίσουμε- Σήμερα ξεκινάει νέο κύμα κακοκαιρίας

Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Μάθε με τι καιρό θα ψηφίσουμε- Σήμερα ξεκινάει νέο κύμα κακοκαιρίας

​Μπορεί να είχαμε συνηθίσει τις ανοιξιάτικες θερμοκρασίες και την λιακάδα, όμως ο καιρός, όπως σας ενημέρωσε και παλαιότερα το star.gr, «χαλάει» και πάλι, με τις βροχές και τις καταιγίδες να κάνουν την εμφάνιση τους, ήδη από σήμερα!

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και το Σάββατο ενώ την Κυριακή, που είναι και οι βουλευτικές εκλογές τα φαινόμενα θα αρχίσουν να υποχωρούν!

Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού για την Κυριακή

Στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα περιμένουμε νεφώσεις που θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές.

Στην υπόλοιπη ηπειρωτική και δυτική χώρα περιμένουμε νεφώσεις που θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, ωστόσο θα υπάρχουν και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Λίγα χιόνια θα πέσουν κυρίως στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας από υψόμετρο 700 με 750 μέτρα και πάνω.

Οι περιοχές που την Κυριακή θα έχουν έντονα φαινόμενα θα είναι ο Έβρος και κυρίως η Αλεξανδρούπολη, η Λήμνος, η Μυτιλήνη, η Σάμος, η Ρόδος και η Ιεράπετρα στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ ενώ στα ανατολικά θα πνέουν 4 με 6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 3 έως 12 βαθμούς, στα κεντρικά από 6 έως 15 βαθμούς και στις νησιωτικές περιο��ές από 10 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική θα υπάρχουν μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά θα υπάρξουν και λίγες νεφώσεις που σποραδικά θα πυκνώσουν και ίσως τοπικά εκδηλωθούν σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς νοτιοδυτικοί αλλά από το βράδυ θα γυρίσουν σε βορειοδυτικούς με ένταση 4 με 5 μποφόρ και τοπικά 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 8 έως 15 με 16 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε άστατο καιρό με συννεφιές που κατά διαστήματα θα πυκνώνουν και δεν αποκλείεται να βρέξει στα γύρω ορεινά ωστόσο θα υπάρχουν και διαστήματα με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς κελσίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top