Ενώπιον του ανακριτή άλλοι τέσσερις για το κύκλωμα των εκβιαστών

Ελεύθερα αφέθηκαν υπό όρους χθες 6 άτομα

Ενώπιον του ανακριτή άλλοι τέσσ��ρις για το κύκλωμα των εκβιαστών

​Ενώπιον του ανακριτή προσήλθαν σήμερα άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι για το κύκλωμα των εκβιαστών που δρούσε μέσα και έξω από τις φυλακές εκτελώντας συμβόλαια θανάτου και μαφιόζικες επιθέσεις.

Ο κύκλος των απολογιών άνοιξε χθες με τους πρώτους 6 κατηγορούμενους, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μετά τις εξηγήσεις που έδωσαν στον ανακριτή.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας επέβαλλαν χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ και τον όρο της απαγόρευσης εξόδου στην πρώην σύζυγο του Παναγιώτη Βλαστού, στο σπίτι της οποίας βρέθηκε ποσό 332.000 ευρώ.

Οι υπόλοιποι πέντε κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν, μεταξύ των οποίων και οι γονείς του Γιάννη Σκαφτούρου, αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και την υποχρέωση εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Η Ιωάννα Χήρα σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία της αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε: «Με τον Π. Βλαστό έχουμε χωρίσει εδώ και 4 χρόνια. Δεν έχουμε καμία σχέση. Αρνούμαι οποιαδήποτε εμπλοκή».
Για τις 332.000 ευρώ που βρέθηκαν σπίτι της υποστήριξε ότι τα χρήματα προέρχονται από την πώληση δυο ακινήτων που ανήκαν στον πατέρα του Π. Βλαστού.

Οι απολογίες των συνολικά 16 κατηγορούμενων για την υπόθεση αναμένεται να ολοκληρωθούν αύριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελεύθεροι με όρους οι έξι πρώτοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση του «κυκλώματος νονών»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top