To ΠΡΟΦΙΛ του Βέλγου αρχιτζιχαντιστή που φέρεται να συνελήφθη στο Παγκράτι- ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Οργάνωνε τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη από την Ελλάδα

To ΠΡΟΦΙΛ του Βέλγου αρχιτζιχαντιστή που φέρεται να συνελήφθη στο Παγκράτι- ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Σε δύο προσαγωγές προέβη η ΕΛ.ΑΣ το απόγευμα του Σαββάτου, στο Παγκράτι, όπως σας γράψαμε στο star.gr, ενώ οι πληροφορίες θέλουν, μεταξύ των συλληφθέντων, να είναι και ο αρχηγός της ομάδας των τζιχαντιστών του Βελγίου, o 27χρονος Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ!

Οι ελληνικές αρχές έχουν στείλει DNA και αποτυπώματα στις αντίστοιχες βελγικές και περιμένουν τα αποτελέσματα από την εξακρίβωση των στοιχείων.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι γνωστό για την σκληρότητα και την κυνικότητα του και φέρεται να οργάνωνε τρομοκρατικές επιθέσεις από την Ελλάδα.

Ο Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ ήταν χρηματοδότης, αρχηγός και εγκέφαλος του τζιχαντικού πυρήνα του Βελγίου, που εξάρθρωσαν την Πέμπτη οι αρχές.

Η τηλεφωνική επικοινωνία του Αμπαούντ με κρατούμενο των βελγικών φυλακών, ο οποίος ήταν αδελφός ενός εκ των δύο νεκρών τζιχαντιστών στην επιχείρηση του Βελγίου, ήταν αυτή που πρόδωσε τον αρχιτρομοκράτη.

Ο 27χρονος αρχιτζιχαντιστής είναι Βελγο-μαροκινός, μεγάλωσε στο Μόλενμπεκ, περιοχή των Βρυξελλών και φέρεται να έχει αναλάβει τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη. Στρατολόγησε στη Τζιχάντ τον μόλις 13 χρόνων αδελφό του, ενώ το βίντεο ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, με τον ίδιο να σέρνει τα πτώματα των εχθρών του, πίσω από το αυτοκίνητο του,είναι πραγματικά ανατριχιαστικό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top