Ήλιος το Σάββατο... βροχή την Κυριακή!

Τι καιρό θα κάνει

Ήλιος το Σάββατο... βροχή την Κυριακή!

​Αίθριο καιρό, με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και κατά τόπους περιορισμέ��η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, προβλέπουν για σήμερα, Σάββατο, οι μετεωρολόγοι! Την Κυριακή, ωστόσο, προβλέπονται βροχές, αρχικά στη δυτικά και, βαθμιαία, στα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του Αιγαίου, οι οποίες θα συνεχιστούν και την εβδομάδα που μας έρχεται!

Ο ήλιος, πάντως, θα έχει… δόντια, αφού η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 10 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 14 στην κεντρική και νότια, από 5 έως 14 στη δυτική, από 7 έως 14 στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 7 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 3 - 4 μποφόρ και, μετά το απόγευμα, θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση, ενώ στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις 4 - 5 μποφόρ.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, οι καιρικές συνθήκες ευνοούν την συσσώρευση ατμοσφαιρικής ρύπανσης, με αποτέλεσμα τα υπουργεία Υγείας και Περιβάλλοντος να συνιστούν να αποφύγουμε την άσκοπη χρήση τζακιών και την καύση ακατάλληλων υλικών.

Δείτε στο βίντεο το δελτίο καιρού του Star για σήμερα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top