Έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων εξέδωσε η ΕΜΥ-Τους -25 θα αγγίξει το θερμόμετρο

Θα χιονίσει και στο κεντρό της Αθήνας

Έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων εξέδωσε η ΕΜΥ-Τους -25 θα αγγίξει το θερμόμετρο

​Έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων εξέδωσε η ΕΜΥ για το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα «χτυπήσει» τη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, χιονοπτώσεις ιδιαίτερα έντονες θα εκδηλωθούν από σήμερα Δευτέρα τις νυχτερινές ώρες στην ανατολική Στερεά (κυρίως στους νομούς Αττικής και Βοιωτίας), τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και θα συνεχιστούν κατά περιόδους την Τρίτη ενώ το απόγευμα της Τετάρτης θα εξασθενήσουν.

Στην Αττική πάντως σήμερα Δευτέρα θα συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά (υψόμετρο 200-300 μέτρα) ενώ αύριο Τρίτη, θα είναι κατά διαστήματα ιδιαίτερα έντονες κυρίως στη βόρεια και ανατολική Αττική. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια προάστεια και πιθανόν πρόσκαιρα μέσα στην Αθήνα ενώ από το απόγευμα της Τετάρτης σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Οι θερμοκρασίες θα είναι ιδιαίτερα χαμηλές το επόμενο τριήμερο κυρίως στην κεντρική και βόρεια χώρα. Παγετός θα σημειωθεί ιδιαίτερα ισχυρός κατά τόπους ολικός. Ενδεικτικές ελάχιστες τιμές που θα σημειωθούν είναι από -25 ως -10 βαθμούς Κελσίου.

Να σημειωθεί ότι βρέχει ήδη στα πεδινά και χιονίζει στα ορεινά, στην κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Πε��οπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Στην Πάρνηθα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από το τελεφερίκ μέχρι το καζίνο, ενώ δυσκολίες συναντούν οι οδηγοί που κινούνται σε πολλές περιοχές της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιστρέφει και πάλι η βαρυχειμωνιά με δυνατούς ανέμους και ισχυρές καταιγίδες

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top