Επ' αυτοφώρω πιάστηκε 5μελής σπείρα που έκλεβε ταξιτζήδες στην Αττική!

Οι ληστές εκτός από χρήματα δεν δίσταζαν να τους αρπάζουν ακόμη και τις κάλτσες που φορούσαν

Επ

​Η 13η ληστεία ήταν τελικά και η φαρμακερή για την αδίστακτη συμμορία που είχε βάλει σκοπό να σπείρει τον τρόμο στους επαγγελματίες οδηγούς ταξί στην Αττική, αφού συνελήφθη επ' αυτοφώρω!

Τη δράση της σπείρας είχε αποκαλύψει το STAR, ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες των θυμάτων οι ληστές εκτός από χρήματα δεν δίσταζαν να τους αρπάζουν ακόμη και τις κάλτσες που φορούσαν οι οδηγοί ταξί!

Μια πενταμελής συμμορία τα μέλη της οποίας εδώ και δύο μήνες εμφανίζονταν αργά τη νύχτα ως πελάτες που ήθελαν με το ταξί να πάνε σε κάποιον στενό συγγενή τους που δήθεν νοσηλευόταν στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής ωστόσο αποκάλυπταν τις πραγματικές τους προθέσεις, βάζοντας μαχαίρι στην πλάτη του τρομοκρατημένου οδηγού.

Οι ληστές οδηγούσαν συνήθως τα θύματά τους σε μια ερημική περιοχή στο Σοφό Ασπροπύργου, και κυριολεκτικά τους άρπαζαν τα πάντα. Από χρήματα, χρυσαφικά και κινητά τηλέφωνα έως και τα παπούτσια με τις κάλτσες που φορούσαν.

Αστυνομικοί της ασφάλειας Δυτικής Αττικής έστησαν ενέδρα στην περιοχή και τελικά κατάφεραν να συλλάβουν τα τρία από τα πέντε μέλη της σπείρας σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΔΙΑΣ και του τμήματος Ασπροπύργου.

Πρόκειται για νεαρούς ηλικίας από 17 έως 23 χρόνων οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισ��γγελέα κατηγορούμενοι για 13 ληστείες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top