Την Παρασκευή θα ρίξει φως η προκαταρκτική εξέταση για τη δασκάλα που φέρεται να κλώτησε 6χρονο

Οι γονείς κατήγειλαν πως του ράγισε ένα πλευρό

​Σε Διευθυντή σχολείου εκτός Λαμίας, έχει ανατεθεί η προκαταρκική εξέταση, που αύριο αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση καταγγελίας γονέων, ότι μια δασκάλα έσπρωξε και πέταξε στο πάτωμα 6χρονο μαθητή, επειδή ήταν... ζωηρός , ενώ συνέχεια τον κλώτσησε, προκαλώντας ράγισμα στο π��ευρό του.

«Για μας είναι πολύ σημαντικό θέμα και σαν Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 11ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας , θέλω να είστε σίγουροι και διαβεβαιώνω και τους γονείς, ότι δεν πρόκειται, αν το γεγονός πραγματικά υφίσταται στο μέγεθος που μας έχει γνωστοποιηθεί, δεν θα το αφήσουμε έτσι.» σημείωσε ο Δημήτρης Τσιπούρας - Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Σύμφωνα με τους γονείς του παιδιού, το απίστευτο περιστατικό φέρεται να έγινε την ώρα του μαθήματος των καλλιτεχνικών. Το παιδί όταν πήγε σπίτι δεν είπε τίποτε στους γονείς, όμως το απόγευμα, την ώρα προπόνησης σε σχολή πολεμικών τεχνών, παραπονέθηκε ότι πονούσε έντονα στα πλευρά. Η ακτινογραφία στο νοσοκομείο της περιοχής, έδειξε ράγισμα στο πλευρό. Ο περιφερειακός ��ροϊστάμενος εκπαίδευσης, μιλώντας στο Star Λαμίας, δήλωσε βέβαιος πως η αλήθεια θα φανεί.

«Ανάλογα με το πόρισμα της προκαταρκτικής ή θα διαταχθεί ΕΔΕ ή αν δεν βρεθούν στοιχεία, η υπόθεση κλείνει.» ανέφερε ο Ηλίας Παλιαλέξης - Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης της Στερεάς Ελλάδας.

Η εκπαιδευτικός- που αρνείται την κατηγορία ότι ευθύνεται για τον τραυματισμό του παιδιού - διδάσκει πλέον σε άλλη τάξη από αυτή στην οποία φέρεται ότι έγινε το περιστατικό, καθώς, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, δεν προβλέπεται από το νόμο να απολυθεί ή να τεθεί σε αργία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top