ΣΑΡΩΣΕ η κακοκαιρία πολλές πόλεις της χώρας: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ σε Αττική, Ρόδο, Αίγινα, Έβρο

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του STAR για το ρέμα στην Εσχατιά-ΔΕΙΤΕ το βίντεο

ΣΑΡΩΣΕ η κακοκαιρία πολλές πόλεις της χώρας: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ σε Αττική, Ρόδο, Αίγινα, Έβρο

​Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του STAR και του δημοσιογράφου Βαγγέλη Γκούμα που είχε γίνει στο ρέμα της Εσχατιάς καθώς ο δρόμος που είχε πάθει ζημιές στη προηγούμενη βροχόπτωση κατέρρευσε σήμερα χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν θύματα.

Την ίδια στιγμή η σημερινή νεροποντή δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στην Αττική, τον Έβρο, την Αίγινα και την Ρόδο!

Για μια ακόμη φορά μια δυνατή βροχή ήταν αρκετή για να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στους δρόμους της Αττικής. Στο Περιστέρι στην οδό Θηβών ένα ολόκληρο κομμάτι του οδοστρώματος έπαθε καθίζηση. Για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία χρειάστηκε να ρίξει ο δήμος χαλίκια στο οδόστρωμα, λύση προσωρινή βέβαια.

Όμως η μεγάλη καταστροφή έγινε στις Αχαρνές εκεί όπου το STAR με συνεχή ρεπορτάζ είχε προειδοποιήσει για τους κινδύνους σε ενδεχόμενη βροχόπτωση.

Ακόμη και σήμερα τα αυτοκίνητα περνούν όπως θα δείτε και στο βίντεο, ξυστά από τον υπόλοιπο δρόμο που κρέμεται ενώ από καθαρή τύχη και μόνο δεν θρηνήσαμε θύματα.

Την ίδια στιγμή η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα στην κυκλοφορία με τους οδηγούς να μένουν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητα τους για πολλές ώρες.

Βραυρώνα

14777275.jpg

14776704.jpg
Το απόγευμα πλημμύρισε και ο αρχαιολογικός χώρος της Βραυρώνας. Οι λάσπες και τα νερά κάλυψαν μέχρι τη μέση τους κίωνες του ναού της Αρτέμιδας, καθώς και οι δρόμοι στη Λούτσα από την ισχυρή βροχόπτωση που πλήττει από το πρωί την Αττική.

14777301.jpg
14777383.jpg

kiotari_kentriki_473_355.jpg

Αίγινα

Σοβαρά προβλήματα δημιούργησε η ισχυρή βροχόπτωση και σε πολλές περιοχές της Αίγινας, καθώς παρουσιάστηκαν κατολισθήσεις λόγω του μεγάλου όγκου του νερού που κατέβαινε από το βουνό.

Δύσκολη ήταν και η οδήγηση ιδιαίτερα στη διασταύρωση της παραλιακής, όπου τα νερά βρίσκονταν ήδη πάνω από τα 30 εκατοστά, ενώ πολλοί δρόμοι της πόλης έχουν μετατραπεί σε χείμαρρους.

Ρόδος

Μεγάλες καταστροφές έγιναν και στη Ρόδο, από ανεμοστρόβιλο που έπληξε την περιοχή, στις 2 τη νύχτα. Προκάλεσε καταστροφές σε ακτίνα 500 μέτρων και το επίκεντρό του εστιάζεται στο σημείο της Ρόδου Λίνδου, στην διασταύρωση προς το Ασκληπιό.

kiotari_kentriki_473_355.jpg

PFHFCO3V.jpg

Έβρος

Την ίδια ώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται ο Έβρος. ​Εντολή για εκκένωση του Ορμενίου έδωσε ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης, το πρωί της Παρασκευής, καθώς η κατάσταση στην περιοχή έχει βγει εκτός ελέγχου και κρίνεται πλέον ως επικίνδυνη.

Οι κάτοικοι του χωριού, ανήσυχοι πήραν κάποια πράγματα και απομακρύνθηκαν, ενώ ήδη τα πρώτα νερά μπήκαν στον κάμπο αλλά και σε σπίτια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top