ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: η κάμερα ασφαλείας «δείχνει» τον δολοφόνο του Μένη Κουμανταρέα!

Αναζητούν έστω και ένα πλάνο ή μια φιγούρα

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: η κάμερα ασφαλείας «δείχνει» τον δολοφόνο του Μένη Κουμανταρέα!

​Κίνητρο των κακοποιών που δολοφόνησαν τον συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα τα ξημερώματα του Σαββάτου στο σπίτι του στην Κυψέλη είναι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν οι αστυνομικοί η ληστεία.

Τώρα οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό από όλες τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής ώστε να διαπιστώσουν αν έχει καταγραφεί το πρόσωπο του κακοποιού λίγο πριν μπει στο σπίτι του συγγραφέα.

Από το Σάββατο έχουν συγκεντρώσει στα γραφεία της ασφάλειας όλο το υλικό από τις κάμερες της περιοχής που βρίσκονται γύρω από το σπίτι του συγγραφέα. Αναζητούν έστω και ένα πλάνο ή μια φιγούρα από τους κακοποιούς ή τον κακοποιό που επιτέθηκε στον άτυχο συγγραφέα.

Το βράδυ της Παρασκευής ο συγγραφέας όπως σχεδόν κάθε μέρα είχε ραντεβού με τους φίλους του σε μια καφετέρια της περιοχής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών οι κακοποιοί τον περίμεναν στην είσοδο της πολυκατοικίας του. Τον γρονθοκόπησαν και τον έβαλαν μέσα στο διαμέρισμα.

Φως στα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του σπουδαίου συγγραφέα θα ρίξει την Δευτέρα το πρωί ο ιατροδικαστής, ο οποίος θα κάνει τη νεκροτομή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο δολοφόνος γρονθοκόπησε τον αδικοχαμένο συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ οι γείτονες του Μένη Κουμανταρέα από την δολοφονία του!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top