ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Απειλήθηκε κι άλλος αντιδήμαρχος στο Ηράκλειο!

Μια εβδομάδα μετά τη δολοφονική απόπειρα κατά του Πέτρου Ινιωτάκη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Απειλήθηκε κι άλλος αντιδήμαρχος στο Ηράκλειο!

Μια εβδομάδα μετά τη δολοφονική απόπειρα κατά του Πέτρου Ινιωτάκη κι ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας εξακολουθούν να κινούνται στα τυφλά, το Cretalive αποκαλύπτει πως κι άλλος αντιδήμαρχος δέχτηκε απειλές κατά της ζωής του και πως, όπως του μεταφέρθηκε, αν δεν προσέξει θα έχει την ίδια τύχη με το χτυπημένο αντιδήμαρχο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες μέρες μετά την επίθεση ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από κάποιους δικούς του ανθρώπους όπου επιτατικά του ζητούσαν να τους συναντήσει.

Στο ραντεβού που ακολούθησε του μετέφεραν πως «πρόσεχε γιατί μου είπαν κάποιοι να σου πούμε πως θα έχεις την τύχη του Ινιωτάκη, αν δεν αλλάξεις μυαλά»!

Μάλιστα του ζήτησαν να προσέχει που πηγαίνει και τι ώρες πάει και αν μπορεί καλό είναι να τροποποιήσει τα δρομολόγια που κάνει και τις σταθερές διαδρομές που ακολουθεί για να πηγαίνει στο γραφείο ή το σπίτι του!

Ο ίδιος θορυβήθηκε από την προειδοποίηση, κυρίως γιατί αυτοί που τη μετέφεραν είναι άτομα που εμπιστεύεται και ξέρει τη σοβαρότητα τους, αλλά δεν θέλησε να δώσει συνέχεια.

«Ό,τι κι αν κάνουν, όσες προσπάθειες κι αν καταβάλουν να μας εκφοβίσουν, να ξέρουν καλά πως δεν... μασάμε», εξομολογήθηκε ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ επίθεση δέχθηκε ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου!

Αντιδήμαρχος Ηρακλείου: μιλάει ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ για την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top