Διπλό φονικό Μάνης-ο 18χρονος όταν πυροβολούσε έλεγε: «Συγγνώμη βρε φίλε»!

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις

Διπλό φονικό Μάνης-ο 18χρονος όταν πυροβολούσε έλεγε: «Συγγνώμη βρε φίλε»!

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται από νέα στοιχεία της δικογραφίας για το διπλό φονικό των δυο μποντι μπιλντερ στη Μάνη.

Μέσα από τις απολογίες των κατηγορουμένων που παρουσιάζει το Έθνος της Κυριακής έρχονται στο φως, όλα όσα έγιναν πριν και μετά το αποτρόπαιο έγκλημα.

Οι διάλογοι των 18χρονων κατηγορουμένων πριν από τους πυροβολισμούς είναι ανατριχιαστικοί.

«-Εάν γίνει κάτι θα ρίξεις ή θα ρίξω;»

«- Δεν μπορώ να ρίξω εγώ»

Σύμφωνα με την εφημερίδα στην απολογία του ο ένας από τους φερόμενους ως δράστες, υποστηρίζει ότι ο φόβος ήταν που έκανε τον φίλο του να πυροβολήσει τους δύο άνδρες:

«Πλησιάζοντας τον….. αυτός τον έπιασε από το σβέρκο αγριεμένος, τον έβαλε ανάμεσα σε αυτόν και τον φίλο του και του είπε προχώρα. Προχώρησαν 30 μέτρα και άκουσε πίσω του βήματα γρήγορα και νευρικά. Κοίταξε λοξά και είδα τον… να τους ακολουθεί με την καραμπίνα στα χέρια. Γεμάτος φόβο έτρεξε προς τα πλάγια και ξέφυγε. Τότε ο… άρχισε να πυροβολεί».

Ο νεαρός στη δραματική αφήγηση είπε πως ο φίλος του ήταν σε πανικό όταν πυροβόλησε και τους έλεγε: «συγγνώμη βρε φίλε»

Τα 800 ευρώ που είχε δώσει ο ένας εκ των δυο θυμάτων για αγορά αναβολικών, φαίνεται να ήταν η αφορμή για τη διαμάχη που κατέληξε στη διπλή δολοφονία.

Στην αναπαράσταση του διπλού φονικού στη Δυτική Μάνη που έγινε τέλος Οκτωβρίου οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια σε ανακριτή και Εισαγγελέα τα όσα συνέβησαν τη βραδιά της δολοφονίας. Εκεί βρέθηκε και ο αδελφός του δολοφονηθέντος, Νίκος Σγούρος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top