ΕΝΤΑΣΗ στο δημοτ. Συμβούλιο Βόλου: Τα …μύδια, η φάτνη και οι τρεις χαμένοι μάγοι!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

ΕΝΤΑΣΗ στο δημοτ. Συμβούλιο Βόλου: Τα …μύδια, η φάτνη και οι τρεις χαμένοι μάγοι!

​Ένταση προκλήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο του Βόλου, με τον δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο να επιτίθεται φραστικά στην αντιπολίτευση!

Σφοδρή επίθεση κατά του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργαρίτη Πατσιαντά, εξαπέλυσε ο δήμαρχος Βόλου, που τον χαρακτήρισε «άδειο μύδι» και τόνισε ότι με ρεβανσισμούς και τυχοδιωκτισμούς δεν θα επανέλθει στην εξουσία.

Η επίθεση έγινε με αφορμή την καταγγελία, την οποία – σύμφωνα με τον δήμαρχο – έκανε ο επικεφαλής των «Δρόμων Συνεργασίας» στην Αστυνομία, για να σταματήσουν τα έργα για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

O δήμαρχος διαμήνυσε ότι, για να πέσουν οι τόνοι, οι μειοψηφίες πρέπει να σεβαστούν τη δημοκρατία, και ότι όσο συνεχίζουν τις αντιδημοκρατικές διαδικασίες, η Δημοτική Αρχή δεν θα παραμείνει θεατής. «Θα κ��νουμε έργο και θα κριθούμε από τους πολίτες», είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο δήμαρχος είπε προς τις μειοψηφίες ότι βιάστηκαν να κάνουν κριτική από τη δεύτερη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και δεν περίμεναν έξι μήνες.

Ζήτησε δε από τον Μαργ. Πασιαντά την επόμενη φορά να μην πάει στην Αστυνομία «διότι θα βγει φρούραρχος και μπορεί να πηγαίνει εκεί»… Αναφερόμενος στην απόφαση για τη συνέχιση του έργου, τόνισε ότι ήταν θέμα του δημάρχου και ούτε καν του Δημοτικού Συμβουλίου. Απευθυνόμενος προς τον Μ. Πατσιαντά και τις μειοψηφίες, ο δήμαρχος τόνισε ότι στη φάτνη που θα γίνει, αν προεξέχει κανένα μέτρο, μπορεί να κάνει καταγγελία στην Αστυνομία.

«Μας λείπουν τρεις μάγοι για τις φάτνες, ελάτε αν θέλετε», δήλωσε ο δήμαρχος υπό τα χειροκροτήματα της πλειοψηφίας και κόσμου.

Το επεισόδιο έληξε μόνο που όπως φαίνεται δεν θα είναι αυτοτελές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top