Ο καιρός το Σαββατοκύριακο: Που θα σημειωθούν έντονες βροχές και καταιγίδες;

Αναλυτική πρόγνωση για όλη την χώρα

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο: Που θα σημειωθούν έντονες βροχές και καταιγίδες;

Βροχές και καταιγίδες αναμένουμε σήμερα Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014 σε ολόκληρη τη χώρα, με τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο να είναι κατά τόπους ισχυρά. Ο καιρός, θα βελτιωθεί σταδιακά από τα δυτικά από το απόγευμα.

Αναλυτική Πρόγνωση

deltio-.jpg

Αττική

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τοπικά τα φαινόμενα θα είναι έντονα, βαθμιαία όμως από το απόγευμα θα ασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τοπικά τα φαινόμενα θα είναι έντονα. Σταδιακή εξασθένηση τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από αργά το απογευμα. Τη νύχτα από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα, το βράδυ όμως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα ασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην αρχή της ημέρας θα είναι έντονα. Εξασθένηση των φαινόμενων από αργά το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 πρόσκαιρα στο Ιόν��ο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τοπικά τα φαινόμενα θα είναι έντονα, από αργά το απόγευμα βαθμιαία θα ασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 στα ανατολικά 7 με 8 με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τοπικά τα φαινόμενα θα είναι έντονα αλλά το βράδυ σταδιακά θα ασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι. Τα φαινόμενα τοπικά θα είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στα νοτιά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

O KAIΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού την Κυριακή στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Σταδιακή βελτίωση θα σημειωθεί από το μεσημέρι.

Στις υπόλοιπες περιοχές άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και στα νότια καταιγίδες, αλλά και διαστήματα βελτίωσης.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΦΩΤΟ Deltiokairou

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top