Στην Πέλλα και την Κόρινθο τα «χρυσά» δελτία του τζόκερ-ΑΥΤΟΙ είναι οι ΤΥΧΕΡΟΙ πράκτορες!

ΔΕΙΤΕ τι δήλωσαν-Πρώτη ανάρτηση: 07/11/2014 10:16

Στην Πέλλα και την Κόρινθο τα «χρυσά» δελτία του τζόκερ-ΑΥΤΟΙ είναι οι ΤΥΧΕΡΟΙ πράκτορες!

​Όνομα και πράγμα: «Γούρικο» λέγεται το πρακτορείο στην Κόρινθο όπου βρέθηκε το ένα από τα δυο «χρυσά» δελτία του τζόκερ!

Οι δύο άγνωστοι, προς το παρόν, νικητές θα λάβουν το ποσό - ρεκόρ των 9.199.462 ευρώ έκαστος, καθώς προέβλεψαν τους έξι «μαγικούς» αριθμούς!

Ο 47χρονος πράκτορας από την Κόρινθο είναι πατέρας 3 παιδιών και παρέλαβε από τον πατέρα του Γιάννη Μπαμπεδάκη -λόγω συνταξιοδότησης- πριν από 5 χρόνια το πρακτορείο ΟΠΑΠ «το ΓΟΥΡΙΚΟ»!

GCOM7Y8U.jpg
O Κώστας Μπαμπεδάκης ευχήθηκε στον τυχερό: «Πάνω απ όλα υγεία» και πρόσθεσε με χιούμορ: «Πάντως εγώ αν ήμουν στη θέση του θα είχα τρελαθεί από την χαρά μου αν είχα κερδίσει ένα τέτοιο ποσό»!

Θυμάται μαζί με τον πατέρα του τον Γιάννη ότι το πρακτορείο είχε δώσει και στο παρελθόν μεγάλα ποσά όπως 40 εκατ. δραχμές στο ΛΟΤΤΟ και 15 εκατ. δραχμές στο ΠΡΩΤΟ. Τέτοιο νούμερο φυσικά δεν έχει ξαναδώσει ποτέ!

Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε ότι το δελτίο που κέρδισε ήταν αξίας 10 ευρώ και ήταν έτοιμο από το σύστημα!

Στους Γαλατάδες Πέλλας το δεύτερο υπερτυχερό δελτίο!

Ο δεύτερος υπερτυχερός έπαιξε το δελτίο του με μόλις 11 ευρώ σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στους Γαλατάδες της Πέλλας! Πρόκειται για το πρακτορείο του Αναστάσιου και της Μαρίας Τσίου.

tsiou.jpg
Μάλιστα ο Αναστάσιος Τσίου, ο οποίος είναι παραολυμπιονίκης στο αγώνισμα της σφαιροβολίας, μίλησε στην εκπομπή του STAR, LIVE U: «το δελτίο ήταν έτοιμο από ένα τυποποιημένο σύστημα που έχουμε, δεν τα επέλεξε ο ίδιος τα νούμερα. Το δελτίο ήταν αξίας 11 ευρώ, ενώ το μεγαλύτερο πο��ό που παίχτηκε στο πρακτορείο ήταν 90 ευρώ. Το χωριό έχει περίπου 2.500 κατοίκους οπότε θα καταλάβουμε γρήγορα ποιος ήταν ο τυχερός! Ο νικητής δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας και δεν νομίζω και να το κάνει».

Ακόμα, λίγο μετά την κλήρωση ο ίδιος έγραψε στο Facebook:

«Μου έχει κοπεί το αίμα», εκφράζοντας τη χαρά αλλά και την έκπληξή του ότι το «υπερτυχερό» δελτίο παίχτηκε στο δικό του πρακτορείο.

Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί του τζόκερ: 9, 14, 20, 24, 30 και αριθμός τζόκερ το 16.

Για την ώρα, οι δυο υπερτυχεροί κρατούν την ανωνυμία τους, ενώ αξίζει να σημειωθεί οτι και των δυο ήταν έτοιμα δελτία όπως δήλωσαν οι δυο πράκτορες στο STAR!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top