Eξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών- Δύο λουλουδούδες έφερναν ηρωίνη από την Τουρκία!

Αλβανός επιχειρηματίας, μόνοιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης... ο εγκέφαλος

Eξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών- Δύο λουλουδούδες έφερναν ηρωίνη από την Τουρκία!

Ηρωίνη μέσω δύο λουλουδούδων που εργάζονταν σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, διακινούσε ένας Αλβανός έμπορος ναρκωτικών, σκορπίζοντας λευκό θάνατο σε όλη την επικράτεια.

Η ΕΛ.ΑΣ κατάφερε να εξαρθρώσει τρεις εγκληματικές οργανώσεις που συνδέονται μεταξύ του��, οι οποίες εισήγαγαν στην Ελλάδα από 10 έως και 20 κιλά ηρωίνη τον μήνα και τη διακινούσαν στις πιάτσες των τοξικομανών στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.

Βαποράκια για την εισαγωγή των ναρκωτικών από την Τουρκία δύο καλλίγραμμες Αλβανίδες, οι οποίες εργάζονταν σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη ως λουλουδούδες και χορεύτριες οριεντάλ! Ο 40χρονος Αλβανός που φέρεται να είναι ο εγκέφαλος της σπείρας, είναι γνωστός επιχειρηματίας στην πατρίδα του, καθώς είναι ιδιοκτήτης πολυτελούς ξενοδοχείου στο κέντρο των Τιράνων, αλλά και ιδιοκτήτης μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας στα παράλια της Αδριατικής. Ο ίδιος κυκλοφορούσε στην συμπρωτεύουσα με ακριβά αυτοκίνητα, και ξόδευε μεγάλα ποσά στις πίστες.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της Δίωξης, προκειμένου το κύκλωμα να μην κινεί υποψίες έστελνε στην Τουρκία μόνο τις δύο όμορφες Αλβανίδες των ξενυχτάδικων της Θεσσαλονίκης, όπου ήταν και η έδρα του αλβανοτουρκικού κυκλώματος εμπορίας ηρωίνης, με το πρόσχημα ότι παρακολουθούν μαθήματα χορού της κοιλιάς στην Κωνσταντινούπολη. Έτσι ταξίδευαν μία φορά τον μήνα στην Τουρκία και στην επιστροφή τους κουβαλούσαν τα κιλά της καθαρής ηρωίνης που τους παρέδιδε το κύκλωμα στην Πόλη.

Έπειτα από έρευνες τουλάχιστον δύο μηνών, η Δίωξη Ναρκωτικών κατάφερε να εξαρθρώσει το πολυδαίδαλο κύκλωμα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 15 κιλά καθαρή ηρωίνη και συνέλαβαν συνολικά οκτώ άτομα, ανάμεσα τους και τον 40χρονο Αλβανό και τις δύο ομοεθνείς του λουλουδούδες.

Εις βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ η καθαρή ηρωίνη κλειδώθηκε σε αποθήκη της Δίωξης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top