ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ η μεγαλειώδης παρέλαση στη Θεσσαλονίκη!

Πρώτη ανάρτηση: 28/10/2014, 11:20

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ η μεγαλειώδης παρέλαση στη Θεσσαλονίκη!

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και των τοπικών αρχόντων διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου.

Ο Κάρολος Παπούλιας κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο του Γ’ Σώματος Στρατού και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τον χώρο της παρέλασης.

Στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου παρέλασαν πολιτικά και στρατιωτικά τμήματα, ενώ στο τέλος έγινε επίδειξη με ακροβατικά που πραγματοποίησε αεροσκάφος F16 της Πολεμικής Αεροπορίας. Eπίσης, για πρώτη φορά, παρέλασαν και οι σκύλοι του Στρατού που είναι ειδικά εκπαιδευμένοι για τη φύλαξη των στρατοπέδων.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, με περίπου 2.000 αστυνομικούς επί ποδός, ενώ, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, λόγω των επεισοδίων που δημιουργούσαν ορισμένοι στο παρελθόν, η εξέδρα των επισήμων ήταν αποκλεισμένη σε μεγάλη απόσταση και οι πολίτες παρακολουθούσαν την παρέλαση κυρίως στην αρχή και στο τέλος της, πίσω από σιδερένια κάγκελα.

Δείτε στο βίντεο πλάνα από την έναρξη της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη και από την εντυπωσιακή της λήξη με τα ακροβατικά του F16.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Το ηρωικό «ΟΧΙ» της Ελλάδας: δείτε ντοκουμέντα από το 1940!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top