Μεσολόγγι: ΚΙ ΑΛΛΗ οικογένεια ζει σε αυτοκίνητο εδώ και 7 μήνες στην Ελλάδα του 2014!

Μια 45χρονη γυναίκα και ο 26χρονος γιος της έκαναν σπίτι τους το Ι.Χ

Μεσολόγγι: ΚΙ ΑΛΛΗ οικογένεια ζει σε αυτοκίνητο εδώ και 7 μήνες στην Ελλάδα του 2014!

​Μετά την συγκλονιστική ιστορία της τετραμελούς οικογένειας, η οποία ζούσε σε αυτοκίνητο τις τελευταίες 15 ημέρες στο Νέο Ηράκλειο Αττικής και είχε συγκινήσει το πανελλήνιο, ήρθε στο φως της δημοσιότητας κι άλλη παρόμοια περίπτωση δυστυχώς.

Από ότι φαίνεται πολλοί είναι οι άνθρωποι που έχουν μετατρέψει σε σπίτια τα αυτοκίνητά τους.

Στο Μεσολόγγι του 2014 υπάρχει μια 45χρονη γυναίκα, που μένει στο αυτοκίνητό της με τον 26χρονο γιό της, εδώ και επτά μήνες, αφού και οι δυο είναι άνεργοι. Για αρκετά χρόνια, η γυναίκα εργαζόταν στον τομέα καθαριότητας του δήμου Μεσολογγίου μέσω προγραμμάτων ή ακόμα και χωρίς σύμβαση εργασίας.

Ωστόσο κάποια στιγμή άρχισε να μην πληρώνεται και από εκεί ξεκίνησε ο Γολγοθάς. Έγινε η πρώτη έξωση από το σπίτι που έμενε, ενώ το Μάιο έγινε και η δεύτερη.

Νωρίτερα είχε γίνει διακοπή ρεύματος και νερού. Επειδή χρήματα δεν υπήρχαν για να βρει αλλού στέγη, κατέληξε στο αυτοκίνητο, αφού τα έπιπλα και τα πράγματα του σπιτιού τα κράτησε η ιδιοκτήτρια μέχρι να της δοθούν τα 7 ενοίκια που χρωστούσε η οικογένεια!

Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι διαζευγμένη και δεν έχει στήριξη από κανένα συγγενή. Η ίδια δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητά της - τα στοιχεία της είναι στη διάθεση της τοπικής εφημερίδας - διότι πρόκειται για μια αξιοπρεπή κυρία, η οποία με πόνο ψυχής διηγείται την ιστορία της.

Με δάκρυα στα μάτια είπε: «Ήμουν νοικοκυρά στο σπίτι μου, μεγάλωνα τα παιδιά μου, δούλευα και ζούσαμε αξιοπρεπώς. Σήμερα κατάντησα να μένω μέσα σε ένα αυτοκίνητο».

Δεν ζητά ελεημοσύνη. Μια δουλειά ζητάει για εκείνη και το παιδί της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΝΘΡΩΠΙΑ: Συνταξιούχος προσέφερε το σπίτι του στην 4μελή οικογένεια που ζει σε αυτοκίνητο!

Σε ξενοδοχείο ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ η 4μελής οικογένεια που ζούσε σε αυτοκίνητο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top