Στο κέντρο της Αθήνας θα... θαυμάσετε πόρνες και ναρκωτικά-Ένα ΡΕΠΟΡΤΑΖ που θα συζητηθεί

Εξακολουθεί να κάνει πιάτσα η οροθετική ιερόδ��υλη που είχαν συλλάβει το 2012

Στο κέντρο της Αθήνας θα... θαυμάσετε πόρνες και ναρκωτικά-Ένα ΡΕΠΟΡΤΑΖ που θα συζητηθεί

​«Βασιλεύει» η εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας: πορνεία στην μέση του δρόμου μέρα μεσημέρι για λίγα ευρώ, ναρκωτικά, κλοπές, ληστείες, απειλές σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων λένε ότι όλη αυτή η κατάσταση φοβίζει ιδιαίτερα τους τουρίστες οι οποίοι αντικρίζουν τριτοκοσμικές εικόνες και κάποιοι από αυτούς έχουν υπάρξει και θύματα.

Το πιο συγκλονιστικό όμως είναι ότι η κάμερα του STAR εντόπισε μία από τις οροθετικές ιερόδουλες που είχε συλλάβει η αστυνομία το 2012 να κάνει... πάλι πιάτσα ανάμεσα στον κόσμο.

Σε αντίθεση με άλλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσας, στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν δρόμοι όπου δεν μπορείς να περπατήσεις ακόμη και την ημέρα, καθώς εκεί «κυκλοφορούν» το εμπόριο ναρκωτικών,το παραεμπόριο των κλεμμένων και οι απει��ές.

Την ίδια στιγμή, στην Καισαριανή μια ηλικιωμένη γυναίκα με τον γιό της έζησαν τον τρόμο στα χέρια των ληστών.

Δυστυχώς δεν στέκονται όλοι τυχεροί, όπως είχε σταθεί η μητέρα του δημοσιογράφου του STAR Β.Γκούμα, όταν άγνωστοι διαρρήκτες άνοιξαν με λοστό την πόρτα, μπήκαν στην μονοκατοικία που διαμένει, άρπαξαν ότι τους φάνηκε πολύτιμο και εξαφανίστηκαν.

Δείτε περισσότερα στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top