Ελεύθερος χωρίς όρους ο υπεύθυνος των έργων- Τι κατέθεσε ο συνοδηγός της «φονικής» νταλίκας;

Σε κρίσιμη κατάσταση τρεις τραυματίες

Ελεύθερος χωρίς όρους ο υπεύθυνος των έργων- Τι κατέθεσε ο συνοδηγός της «φονικής» νταλίκας;

Όπως σας γράψαμε νωρίτερα στο star.gr, υπήρχε και συνοδηγός στη νταλίκα που προκάλεσε τη φονική καραμπόλα στην Εγνατία οδό.

Ο 46χρονος Ρουμάνος που δηλώνει ότι ήταν συνοδηγός φέρεται να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του 39χρονου Ρουμάνου οδηγού.

Συγκεκριμένα, ο 46χρονος εμφανίστηκε χθες το απόγευμα στο Τμήμα Τροχαίας Βέροιας, όπου έδωσε κατάθεση, ισχυριζόμενος πως εγκατέλειψε τη νταλίκα όντας τραυματισμένος και σε κατάσταση σοκ. Ο ίδιος επιβεβαίωσε το πρόβλημα στα φρένα της νταλίκας.

Ο 46χρονος συνοδηγός ανέφερε επίσης πως περιπλανήθηκε πεζός για αρκετές ώρες, φτάνοντας μέχρι την Πιερία, όπου σε κάποιο ορεινό χωριό του νομού ζήτησε βοήθεια. Τελικά οδηγήθηκε στη Βέροια, όπου κατέθεσε στις τοπικές αστυνομικές αρχές. Μετά την κατάθεση του, δεν τέθηκε υπό κράτηση.

Την ίδια ώρα, μετά την απολογία του ο 42χρονος υπεύθυνος της αναδόχου εταιρείας που εκτελούσε τις εργασίες στην Εγνατία Οδό, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Την Πέμπτη απολογείται ο 39χρονος Ρουμάνος οδηγός της νταλίκας.

Σε κρίσιμη κατάσταση τρεις τραυματίες

Στο μεταξύ, σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο ΑΧΕΠΑ τρία άτομα, μία 18χρονη και δύο άντρες, ηλικίας 22 και 64 ετών, που τραυματίστηκαν σοβαρά στο δυστύχημα, ενώ εξιτήριο πήρε η τέταρτη τραυματίας που είχε διακομιστεί στο ίδιο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο της Βέροιας νοσηλεύεται επίσης σε κρίσιμη κατάσταση ένας 76χρονος, ενώ ελεγχόμενη χαρακτηρίζεται η κατάσταση μίας γυναίκας από τη Βουλγαρία, που νοσηλεύεται με θλάση ήπατος.

Στο «Γ. Γεννηματάς» νοσηλεύονται, σε καλή κατάσταση, τα δυο παιδάκια, ηλικίας 16 μηνών και 4 ετών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top