Παιδόφιλοι-Εκπαιδευτικοί:Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Πατρών με 7.000 αρχεία παιδικής πορνογραφίας

Ο 40χρονος ήταν υπεράνω πάσης υποψίας!

Παιδόφιλοι-Εκπαιδευτικοί:Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Πατρών με 7.000 αρχεία παιδικής πορνογραφίας

Σοκ στο πανελλήνιο έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις που έκανε ο υπουργός Παιδείας Α. Λοβέρδος, για τους παιδόφιλους εκπαιδευτικούς στη χώρα μας.

Ανάμεσα στους επτά παιδόφιλους τα ονόματα των οποίων έφθασαν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο υπουργείο είναι και ένας λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Παρά το γεγονός ότι ο 40χρονος είχε συλληφθεί το 2009, μόλις την περασμένη Παρασκευή υπεγράφη η διαπιστωτική πράξη της αυτοδίκαιης υποχρεωτικής αργίας από την πρύτανη του ΑΕΙ. Δηλαδή ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε παρουσία στις αίθουσες διδασκαλίας και μετά τη σύλληψή του!

Σύμφωνα με την δικογραφία που είχε σχηματιστεί το 2009 σε βάρος του, οι αστυνομικοί είχαν βρει και είχαν κατασχέσει δυο σκληρούς δίσκους από το σπίτι του, στους οποίους εντοπίστηκαν και ανακτήθηκαν με ειδικό λογισμικό 7.000 αρχεία (φωτογραφίες και βίντεο) στα οποία απεικονίζονται ανήλικοι ακόμη και 10 ετών!

Μάλιστα, όπως αναφέρουν αξιωματικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο όγκος των αρχείων που είχε στην κατοχή του ο λέκτορας ήταν τεράστιος, ενώ το περιεχόμενο των φωτογραφιών ήταν τέτοιο που ουδείς μπορεί να αντέξει να δει!

Ωστόσο, ο 40χρονος ήταν υπεράνω πάσης υποψίας! Κανείς στην Πάτρα δεν πίστευε ότι έκανε… διπλή ζωή!

Άλλωστε, ο κατηγορούμενο�� δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα στην πανεπιστημιακή κοινότητα. Έχει πτυχίο και διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και μεταπτυχιακό από μεγάλο αγγλικό πανεπιστήμιο. Αριστούχος στο σχολείο και στο διδακτορικό του, με πολλές δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά, έντονη συγγραφική δραστηριότητα αλλά και πλούσιο ερευνητικό έργο.

Μάλιστα, όταν συνελήφθη είχε υποστηρίξει στους αστυνομικούς ότι το υλικό παιδικής πορνογραφίας ήταν για το ερευνητικό του έργο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top