Στον εισαγγελέα ο «Πιστόριους» της Κρήτης:Πυροβόλησε την σύζυγο του ενώ κοιμόταν

«Το έκανα κατά λάθος… συγγνώμη» φέρεται να λέει ο δράστης

Συγκλονίζει την Κρήτη, η είδηση πως ένας 65χρονος πυροβόλησε δύο φορές την εν διαστάσει 53χρονη σύζυγο του, ενώ κοιμόταν στη περιοχή του Γαζίου.

Οι αστυνομικοί βρήκαν την πρώτη σφαίρα, του 22άρι όπλου, που την τραυμάτισε στην ωμοπλάτη, όμως ήταν αδύνατον να βρουν και την δεύτερη, δεδομένης της μαρτυρίας ότι είχαν ριφθεί δύο πυροβολισμοί. Έψαξαν παντού στο δωμάτιο, όμως η δεύτερη σφαίρα ήταν άφαντη. Τότε-όσο και αν ακούγεται παράξενο-ζήτησαν από την 53χρονη να ψηλαφίσει το κεφάλι της. Η γυναίκα διαπίστωσε ότι είχε ένα μικρό καρούμπαλο, όπως είπε, χαρακτηριστικά, πίσω στο αριστερό αυτί. Αστυνομικοί που την «εξέτασαν» στο συγκεκριμένο σημείο, κατάλαβαν ότι επρόκειτο για την δεύτερη σφαίρα και αμέσως ενημέρωσαν σχετικά το ΕΚΑΒ. Και όλα αυτά ενώ η 53χρονη είχε απόλυτη επικοινωνία με το περιβάλλον και εξηγούσε στους αστυνομικούς όσα είχαν προηγηθεί.

Σήμερα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο 65χρονος πρώην ναυτικός, οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο και στον Εισαγγελέα Ηρακλείου. Σύμφωνα με την ιστοσε��ίδα, cretalive, σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ ο ίδιος αναμένεται να ισχυριστεί ότι άκουσε κάποιον θόρυβο, κινήθηκε προς το υπνοδωμάτιο, όμως επειδή ήταν σκοτεινά, γλίστρησε, εκπυρσοκρότησε το όπλο και έτσι τραυματίστηκε η σύζυγος του. Στην συνέχεια, πανικοβλήθηκε και έφυγε προκειμένου να πετάξει το πιστόλι. Κάτι ανάλογο δηλαδή και με την υπερασπιστική γραμμή του παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους, ο οποίος πυροβόλησε θανάσιμα την σύντροφο του Ρίβα Στέενκαμπ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δράστης έχει σοκαριστεί και ζητάει συγνώμη από την σύζυγο και τα παιδιά του γι’ αυτό που συνέβη, ενώ εκτιμάται ότι ο 65χρονος θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί, πιθανότατα για την Τρίτη.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top