Το ΑΠΘ καλωσορίζει τους πρωτοετείς φοιτητές του... στην ψηφιακή εποχή!

Με νέο ηλεκτρονικό σύστημα θα γίνονται οι εγγραφές τους!

Το ΑΠΘ καλωσορίζει τους πρωτοετείς φοιτητές του... στην ψηφιακή εποχή!

​Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης καλωσορίζει τους φοιτητές του στη ψηφιακή εποχή, με ένα νέο πρωτοποριακό σύστημα μέσω του οποίου θα μπορούν να κάνουν τις εγγραφές τους!

Στην ιστοσελίδα http: //register.auth.gr, οι φοιτητές θα μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση εγγραφής στο Τμήμα τους, να δημιουργήσουν τον προσωπικό τους λογαριασμό και να αιτηθούν την απόκτηση της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας.
Το νέο ηλεκτρονικό σύστημα εγγραφών αφορά στους πρωτοετείς φοιτητές του ΑΠΘ, οι οποίοι ενημερώνονται από χθες με μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), για τη νέα ηλεκτρονική διαδικασία εγγραφής που για πρώτη φορά, λειτουργεί από φέτος στο Ίδρυμα.
newego_LARGE_t_1101_54396122_type12128.jpg

Τα οφέλη που προκύπτουν, τόσο για τους πρωτοετείς φοιτητές, όσο και για το ΑΠΘ είναι μεγάλα, όσον αφορά στην ελαχιστοποίηση του χρόνου αναμονής στις Γραμματείες, αλλά και στην απαλλαγή από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες.
Ο Ιδρυματικός Λογαριασμός Χρήστη (institutional user account) είναι απαραίτητος για την πρόσβαση σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες (e-services) που παρέχονται στην Πανεπιστημιακή Κοινότητα του ΑΠΘ.
Οι υπηρεσίες αυτές περιγράφονται αναλυτικά στον ιστοχώρο http: //it.auth.gr και περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, υπηρεσίες ηλεκτρονικής γραμματείας, όπως πρόσβαση σε βαθμολογίες, έκδοση ακαδημαϊκής ταυτότητας, ασύρματη δικτυακή πρόσβαση (wifi), θυρίδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), προσωπικό αποθηκευτικό χώρο, φιλοξενία προσωπικών ιστοσελίδων, διανομή λογισμικού.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top