ΑΥΤΟΙ είναι οι «πρώτοι των πρώτων» στη Θεσσαλονίκη: μιλούν για την επιτυχία τους!

Τι λένε για τα μελλοντικά τους σχέδια

​Η αγωνία για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων τελείωσε καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας.

Για την προσπάθεια που κατέβαλαν τη χρονιά που πέρασε, αλλά και για μελλοντικά σχέδιά τους μίλησαν δύο από τους αριστεύσαντες, απόφοιτοι και οι δύο ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου της Θεσσαλονίκης.

Δεύτερη στην Οδοντιατρική Σχολή του ΑΠΘ, με 19.427 μόρια, πέρασε η Μαρία-Ελένη Ζουλούμη.

Όπως δήλωσε, διάβασε πολύ χωρίς να κάνει υπερβολές. «Ξέρε��ς ότι μια χρονιά είσαι μέσα», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι το καλοκαίρι ξεκουράστηκε και είναι έτοιμη να αφοσιωθεί στα φοιτητικά της καθήκοντα. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, θέλει να αποκτήσει μεταπτυχιακό δίπλωμα από πανεπιστήμιο του εξωτερικού, τόσο για την εμπειρία της ζωής εκτός Ελλάδας όσο και για τη γνώση που θα αποκτήσει. Απαντώντας στο ενδεχόμενο μόνιμης εγκατάστασης και σταδιοδρομίας στο εξωτερικό τονίζει: «σίγουρα θέλω να μείνω Ελλάδα».

Τρίτος στο Οικονομικό της ΣΣΑΣ Θεσσαλονίκης πέρασε ο Χρήστος Τασιούλας, συγκεντρώνοντας 19.512 μόρια. Είπε ότι διάλεξε το συγκεκριμένο τμήμα γιατί τον ενδιαφέρουν τόσο οι στρατιωτικές σχολές, όσο και το ακαδημαϊκό κομμάτι. Τόνισε, δε, ότι από την αρχή της χρονιάς διάβαζε μεθοδικά και με πρόγραμμα, ενώ από το προηγούμενο καλοκαίρι κάλυψε μέρος της ύλης. Και στα δικά του σχέδια βρίσκεται η απόκτηση μεταπτυχιακού, καθώς, όπως είπε, η επιστήμη που θα σπουδάσει μπορεί να οδηγήσει σε διαφορετικά πεδία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top