«Θραύση» κάνουν τα αναβολικά στην Ελλάδα: 1 δισεκατομμύριο ευρώ ο τζίρος ετησίως

Δείτε πόσο εύκολο είναι να αγοράσει κάποιος τις συγκεκριμένες παράνομες ουσίες

​Ο τζίρος από τα παράνομα αναβολικά που μπαίνουν στην Ελλάδα ξεπερνάει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ ετησίως. Οι παράνομοι διακινητές προτιμούν τη χώρα μας καθώς εδώ η χρήση των αναβολικών θεωρείται πλημμέλημα ενώ στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες κακούργημα.

Τα αναβολικά στη χώρα μας, κάνουν θραύση, καθώς ο καθένας μπορεί να τα αποκτήσει και μάλιστα πανεύκολα. Ένα email και η δημιουργία ενός λογαριασμού είναι τα μόνα που χρειάζονται για να αγοράσει κάποιος αναβολικά από το ίντερνετ.

Πολλά site σαν και αυτό που μπορείτε να δείτε στο βίντεο, πουλάνε αναβολικές ουσίες. Με ένα πολύ απλό τρόπο μπορεί κάποιος να αγοράσει την αναβολική ουσία που θέλει… Κλικάρει την ένδειξη αγορά στο προϊόν που ενδιαφέρεται να αγοράσει και του εμφανίζεται μια νέα σελίδα. Πατάει την ένδειξη «check out», δηλαδή ολοκλήρωση αγοράς, στη συνέχεια συμπληρώνει σε μια φόρμα το e-mail του λογαριασμού του και τον κωδικό του χρεώνεται η πιστωτική του κάρτα και έπειτα από μερικές μέρες το πακέτο φτάνει στο σπίτι του.

Τα αναβολικά στην Ελλάδα είναι παράνομα υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις όπου κάποιος γιατρός μπορεί να συνταγογραφήσει αναβολικά για συγκεκριμένες περιπτώσεις σε άτομα που έχουν αναιμία ή οστεοπόρωση.

Σε κάποιες χώρες, ωστόσο, όπως το Ιράν, η Ινδία και το Πακιστάν η χρήση αναβολικών είναι νόμιμη. Έτσι κάποιος μπορεί να παραγγείλει εύκολα αναβολικές ουσίες όπως: η μεθενολόνη, η οξανδρολόνη και η οξυμεθαλόνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οξυμεθαλόνη χρησιμοποιείται από τους αθλητές για αύξηση της μυϊκής μάζας όμως προκαλεί και σημαντικές επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό. Βέβαια, το πιο συνηθισμένο αναβολικό στους χώρους της γυμναστικής είναι η τεστοστερόνη και τα παράγωγά της.

Όλες οι ουσίες όταν μιλάμε για ανδρογόνα είναι ουσίες που προέρχονται από την τεστοστερόνη όπου γίνεται ένας μετασχηματισμ��ς της ουσίας ώστε να γίνεται πιο ισχυρή μέσα στο ανθρώπινο σώμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top