Ασυνείδητος: παράτησε τα 6 σκυλιά του σε διαμέρισμα για ένα μήνα!

Σύλληψη 58χρονου στην Καβάλα

Ασυνείδητος: παράτησε τα 6 σκυλιά του σε διαμέρισμα για ένα μήνα!

​Έξι σκυλιά, μεταξύ των οποίων μια μάνα με τα τέσσερα κουτάβια της, βρέθηκαν σε άσχημη κατάσταση από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας και του φιλοζωικού σωματείου «Αίσωπος», σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης. Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 58χρονος.

Ύστερα από καταγγελία που έκανε η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, όταν γείτονες την ενημέρωσαν ότι από το διαμέρισμα αναδυόταν έντονη δυσοσμία, η Αστυνομία έφτασε στο σπίτι, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Τα έξι σκυλιά, σκελετωμένα από την πείνα, αφυδατωμένα και γεμάτα ακαθαρσίες, ήταν κλειδωμένα στα 15 τετραγωνικά του διαμερίσματος για περίπου ένα μήνα χωρίς τροφή και νερό, ενώ πλέον βρίσκονται στα χέρια φιλοζωικών οργανώσεων και θα αναζητήσουν νέα στέγη μόλις σταθούν στα πόδια τους.

Εναντίον του 58χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ζώων συντροφιάς, ενώ η Αστυνομία θυμίζει πως η κακοποίηση ζώων διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος και τιμωρείται με φυλάκιση ή/ και χρηματική ποινή και καλεί τους πολίτες που αντιλαμβάνονται ανάλογα περιστατικά να ενημερώνουν τις Αρχές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top