Βίαζαν, λήστευαν και εξέδιδαν 27χρονη εδώ και δύο μήνες σε Ελλάδα και Βουλγαρία

Καταζητείται ο ένας εκ τω δύο δραστών

Βίαζαν, λήστευαν και εξέδιδαν 27χρονη εδώ και δύο μήνες σε Ελλάδα και Βουλγαρία

​Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Θεσσαλονίκης, περίπτωση σωματεμπορίας και βιασμού σε βάρος 27χρονης αλλοδαπής, από δύο ομοεθνείς της.

Ένας 34χρονος αλλοδαπός συνελήφθη, ενώ αναζητείται ο 36χρονος συνεργός του. Οι δυο τους κατηγορούνται για σωματεμπορία και βιασμό καθώς το τελευταίο δίμηνο εκτελούσαν σε καθημερινή βάση το δρομολόγιο Βουλγαρία- Θεσσαλονίκη και ανάγκαζαν μία 27χρονη να εκδίδεται, κρατώντας της μάλιστα όλη την χρηματική αμοιβή της .

Οι δύο άντρες την επιτηρούσαν τόσο κατά την ώρα της εργασίας της, όσο και κατά τη διαμονή της σε διαμέρισμα στη Βουλγαρία, όπου την είχαν περιορισμένη ελέγχοντας τις κινήσεις της.

Η 27χρονη επίσης κατήγγειλε στους αστυνομικούς πως ο 34χρονος συλληφθείς την βίασε.

Η αστυνομική έρευνα πραγματοποιήθηκε μετά από καταγγελία της 27χρονης, σε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πλατείας Δημοκρατίας, η οποία νωρίτερα συνελήφθη να εκδίδεται έναντι αμοιβής, στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών.

Σ��ην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό από την προαναφερόμενη παράνομη δραστηριότητα. Ακόμη κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους, καθώς και κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσαν για τις συνεννοήσεις τους.

Η 27χρονη φιλοξενείται ήδη σε ειδική μονάδα αρωγής και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top