ΠΑΝΙΚΟΣ στο κέντρο της Λαμίας: Πήρε την καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί αστυνομικούς

Σε κατάσταση αμόκ απειλούσε ότι θα σκοτώσει όποιον βρει μπροστά του

ΠΑΝΙΚΟΣ στο κέντρο της Λαμίας: Πήρε την καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί αστυνομικούς

​Σκηνές αλλοφροσύνης επικράτησαν την Κυριακή το βράδυ στο κέντρο της Λαμίας, όταν ένας 30χρονος, κρατώντας στα χέρια του μια καραμπίνα, άρχισε να πυροβολεί εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙ��Σ.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 22:00 το βράδυ, όταν διερχόμενοι είδαν τον 30χρονο να περπατά στο δρόμο με την καραμπίνα στα χέρια σε κατάσταση παραληρήματος.

lamia1.jpg

«Φύγετε θα σας ρίξω», φώναξε σε ένα ζευγάρι που έμπαινε στο αυτοκίνητό του, ενώ όταν λίγο αργότερα συνάντησε τρία παιδιά που περνούσαν τυχαία από το δρόμο τους είπε: «Τι κοιτάτε ρε; Θα σας σκοτώσω»!

Ένας περαστικός είχε προλάβει και είχε ειδοποιήσει την αστυνομία και όταν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή, έπιασε αμόκ τον δράστη, ο οποίος άρχισε να πυροβολεί στον αέρα και να ουρλιάζει:

«Ήρθατε; Θα σας σκοτώσω».

lamia2.jpg

Ο νεαρός, πυροβόλησε εναντίον του περιπολικού και μιας μηχανής της ΔΙΑΣ, ενώ οι αστυνομικοί, φωνάζοντάς του να παραδοθεί, προσπαθούσαν να τον πλησιάσουν.

Τελικά, όταν έφτασαν στην συμβολή των οδών Μπότσαρη και Αχιλλέως, ένας αστυνομικός τον απασχολούσε, με αποτέλεσμα οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να του ορμήσουν, να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top