Αυτές είναι... δουλειές: Πουλούσαν «πανάκριβες» τσάντες μαΐμού με... έκπτωση!

Θησαύριζαν οι επιτήδειοι

​Μια καλοστημένη κομπίνα κατάφεραν οι αρχές να ξεσκεπάσουν, συλλαμβάνοντας τρία άτομα.

Ύστερα από πολύμηνη έρευνα, οι άντρες της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, έφθασαν στα ίχνη ενός 45χρονου Σέρβου, μιας 40χρονης ομοεθνής του και ενός 35χρονου λογιστή.

Το κόλπο ήταν απλό. Η σπείρα διέθετε πανάκριβα προϊόντα γνωστών οίκων μόδας μέσω ίντερνετ, τα οποία όμως… έρχονταν από την Ασία, σε σχεδόν τέλεια… απομίμηση. Μάλιστα, τα πωλούσαν και με… έκπτωση 15% από την τιμή των γνησίων, παρουσιάζοντας, με αυτόν τον τρόπο, τις αγορές ως τρομερές ευκαιρίες.

Τα προϊόντα ήταν τόσο καλές απομιμήσεις, που ακόμα και οι αντιπρόσωποι των εταιρειών δεν κατάφεραν με απόλυτη βεβαιότητα να διαπιστώσουν αν πρόκειται όντως για αντίγραφα και γι’ αυτό τις επόμενες ημέρες, θα έλθουν, στη χώρα μας απεσταλμένοι- εμπειρογνώμονες των διάσημων οίκων.

Το απίστευτο, είναι, ότι διέθεταν όλα τα χαρακτηριστικά των γνήσιων, ακόμα και τις… ειδικές κάρτες γνησιότητας, με αυθεντικούς σειριακούς αριθμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top