Διανομή ναρκωτικών με πολυτελή τζιπ έκαναν οι «βαρόνοι» της Φιλοθέης

Ξεπερνά τα 200 εκ. ευρώ η αξία της ηρωίνης που κατασχέθηκε!

Διανομή ναρκωτικών με πολυτελή τζιπ έκαναν οι «βαρόνοι» της Φιλοθέης

Προθεσμία για να απολογηθούν την επόμενη εβδομάδα πήραν οι 11 συλληφθέντες για την μεγάλη υπόθεση ηρωίνης που εντοπίστηκε από τις διωκτικές αρχές. Για ατζέντα πελατών άλλα και για διακίνηση των ναρκωτικών στους δρόμους της Αθήνας με πολυτελή αυτοκίνητα έκανε λόγο ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Αργά το βράδυ τα μέλη της σπείρας έφυγαν από τα δικαστήρια του Πειραιά καλύπτοντας τα πρόσωπά τους ενώ ένας από τους συλληφθέντες μεταφέρθηκε από τους άνδρες του λιμενικού στα χέρια καθώς αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα... Είναι αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες, τόσο βαριές όσο και η ηρωίνη που κατηγορούνται ότι διακινούσαν, η μεγαλύτερη ποσότητα ηρωίνης που βρέθηκε ποτέ στην Ευρώπη, βάρους ενός τόνου και 133 κιλών. Μεγάλα όμως ήταν και τα ονόματα που φέρονται να την διακινούσαν. Ο υπουργός Εμπορικής ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μιλώντας στον Real fm ήταν αποκαλυπτικός για την δράση τους λέγοντας ότι υπήρχαν πληροφορίες εδώ και 6 μήνες.

Η γειτονιά, ήταν η Φιλοθέη όπου στην πολυτελή βίλα που φέρεται να ανήκει σε έμπορο πολύτιμων λίθων βρέθηκε φορτωμένη η ηρωίνη σε δυο πολυτελή αυτοκίνητα, έτοιμη να ταξιδέψει για την Ευρώπη. Μέχρι να φτάσει εκεί όμως κυκλοφορούσε στους δρόμους της Αθήνας.

Ακόμα και οι εισαγγελείς τα έχασαν όταν ανάμεσα στους συλληφθέντες είδαν και ένα 15χρονο αγόρι που κατηγορείται για συμμετοχή στην σπείρα. Ο πατέρας του είναι ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους και η μητέρα του έμενε στην πολυτελή βίλα της Φιλοθέης

Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές η αξία της ηρωίνης, μετά την επεξεργασία της, θα έφτανε ή και θα ξεπερνούσε τα 200 εκατομμύρια ευρώ! Φύλλο και φτερό θα κάνει το ΣΔΟΕ τα οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία των συλληφθέντων καθώς υπάρχουν υποψίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Μέχρι σήμερα όλοι οι συλληφθέντες είναι αρνητικοί απέναντι στις διωκτικές αρχές ενώ κρατούνται μέχρι να απολογηθούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top