ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Δείτε τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για την Πρωτομαγιά

Σκοπός τους είναι η ομαλή έξοδος των εκδρομέων

​Αν έχεις κανονίσει να φύγεις από την Αθήνα εν όψει της Πρωτομαγιάς πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να διαβάσεις αυτό το άρθρο.

Σε ετοιμότητα θα είναι η Τροχαία την Πρωτομαγιά, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και την ασφαλή μετακίνηση των οδηγών, ενώ θα ληφθούν έκτακτα μέτρα για την κυκλοφορία των φορτηγών.

Πιο συγκεκριμένα, αύριο για τους εκδρομείς που θα φεύγουν από τα αστικά κέντρα από 08:00 έως 13:00 θα ισχύουν οι παρακάτω απαγορεύσεις:

α) Στη νέα εθνική οδό (ΝΕΟ) και στην παλαιά εθνική οδό (ΠΕΟ) Αθηνών- Κορίνθου- Πατρών, από τα διόδια Ελευσίνας μέχρι τα διόδια Ρίου, εξαιρούμενου του τμήματος από τη χιλιομετρική θέση 145 έως τη 205+ 800 (κόμβος Ρίου).

β) Στη ΝΕΟ Αθηνών- Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου, από τον κόμβο Λαμίας μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας και από τη Λάρισα μέχρι την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας.

γ) Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών, από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χλμ.

δ) Στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου- Χαλκίδας, από τη διασταύρωσή της με τη ΝΕΟ Αθηνών- Θεσσαλονίκης μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας.

Να σημειωθεί ότι την Κυριακή 4 Μαΐου, για το ρεύμα εισόδου στα αστικά κέντρα, από 15:00 έως 21:00, θα ισχύουν οι απαγορεύσεις:

α) Στη ΝΕΟ και στην ΠΕΟ Πατρών- Κορίνθου- Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μ��χρι τα Διόδια Ελευσίνας.

β) Στη ΝΕΟ Θεσσαλονίκης- Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (χ.θ. 410) μέχρι τη Λάρισα, από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).

γ) Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών- Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.

δ) Στην εθνική οδό Χαλκίδας- Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας μέχρι τη διασταύρωσή της με τη ΝΕΟ Αθηνών- Θεσσαλονίκης.

Αν θέλετε να δείτε τι καιρό θα έχουμε την Πρωτομαγιά πατήστε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top