ΣΟΚ: Νεκρό αγοράκι από δυστύχημα σε λούνα παρκ

Σε σοβαρή κατάσταση η αδελφή του

ΣΟΚ: Νεκρό αγοράκι από δυστύχημα σε λούνα παρκ

Πρώτη ανάρτηση 18.19

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένα αγόρι ηλικίας 13 ετών τραυματίσθηκε θανάσιμα, παίζοντας μαζί με την 9χρονη αδελφή του, σε πλαστική πισίνα λούνα παρκ στο Ελληνικό!

Το δυστύχημα συνέβη σήμερα στις 4.10 μ.μ. Τα δύο παιδιά, ηλικίας 13 και 9 ετών, διακομίστηκαν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία όπου οι γιατροί διαπίστωσαν δυστυχώς ότι το αγοράκι κατέληξε...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δύο αδελφάκια έπαιζαν στην πισίνα του λούνα παρκ με «φούσκες», στις οποίες μπήκαν μέσα, αλλά παρασύρθηκαν μαζί τους από τον αέρα, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν πολύ σοβαρά. Για κακή τους τύχη, η ριπή του ανέμου θύμισε ανεμοστρόβιλο και παρέσυρε αρκετά μέτρα μακριά τα δύο παιδιά μαζί με τη φούσκα, καταλήγοντας τελικά στο Καρουζέλ!

Όπως είναι φυσικό προκλήθηκε αναστάτωση και πολλοί περίοικοι, όπως ο αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Star, ακούγοντας τις κραυγές της μητέρας των παιδιών έσπευσαν να βοηθήσουν.

Για το δυστύχημα προσήχθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. τρία άτομα, ως υπεύθυνοι λειτουργίας του λούνα παρκ, ενώ εξετάζεται και το νόμιμο της λειτουργίας της επιχείρησης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top