ΠΡΟΒΑ για τις Πανελλήνιες έκαναν οι μαθητές!

Ποιες σχολές θα επιλέξουν στο μηχανογραφικό τους;

ΠΡΟΒΑ για τις Πανελλήνιες έκαναν οι μαθητές!

​Σε συνθήκες «προσομοίωσης» των πανελλαδικών εξετάσεων, διαγωνίστηκαν την Κυριακή μαθητές της τρίτης Λυκείου σε διάφορα φροντιστήρια της χώρας.

Μπορεί οι ��ανελλαδικές εξετάσεις να ξεκινούν στις 27 Μαΐου, το άγχος όμως των μαθητών είναι μεγάλο ακόμα και στην πρόβα «τζενεράλε» των φροντιστηρίων τους.

Τα παιδιά διαγωνίστηκαν στο μάθημα της Έκθεσης. Το θέμα ήταν «Πνευματικοί άνθρωποι, οι λόγοι αποχής τους από το κοινωνικό σύνολο και να προτείνετε τρόπους για επανένταξη τους».

«Άγχος πάντα υπάρχει. Βέβαια τα θέματα της προσομοίωσης γι’ αυτό υπάρχουν για να μας προετοιμάζουν. Ωστόσο ελπίζω να είναι εξίσου βατά και στις πανελλήνιες» δήλωσε μια μαθήτρια.

Οι περισσότεροι μαθητές δηλώνουν έτοιμοι για τις εξετάσεις, και ήδη έχουν σκεφτεί με ποια κριτήρια θα συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους. Πρώτη θέση στις επιλογές τους έχουν σχολές γύρω από τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά.

Να σημειωθεί ότι μέχρι τις 4 Μαΐου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γράψουν προσομοίωση για όλα τα μαθήματα των πανελληνίων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top