Παραμένει ΑΦΑΝΤΟΣ ο γιος του Μπαλτάκου!-ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Τα μεσάνυχτα λήγει το αυτόφωρο

Παραμένει ΑΦΑΝΤΟΣ ο γιος του Μπαλτάκου!-ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Άφαντος παραμένει ο γιος του Τάκη Μπαλτάκου μετά το χθεσινό επεισόδιο στη Βουλή, ενώ το αυτόφωρο μετά τις μηνύσεις που κατέθεσαν δύο βουλευτές της Χρυσή�� Αυγής και ένας νομικός σύμβουλος λήγει τα μεσάνυχτα.

Με εντολή του υπουργού Ναυτιλίας διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση, ενώ ο Δημήτρης Μπαλτάκος τέθηκε στη διάθεση του Αρχηγείου του Λιμενικού.

Ο φερόμενος ως πρωταγωνιστής του θερμού επεισοδίου το απόγευμα της Τετάρτης στη Βουλή, ο γιος του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Δημήτρης Μπαλτάκος δεν έχει εμφανιστεί μετά τη μήνυση που κατέθεσαν σε βάρος του οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης, Αρτέμης Ματθαιόπουλος και ο νομικός σύμβουλος του Χριστόφορος Τσάγκας, στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.

«Με πλησίασε, με έσπρωξε βίαια 2-3 φορές, στη συνέχεια με χτύπησε στο δεξί πόδι ελαφρά και μετά τραβούσε από τα μανίκια και με έβριζε συνεχώς» είπε ο Μιχάλης Αρβανίτης.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Μπαλτάκος μίλησε και για το επεισόδιο αυτό στο Νίκο Χατζηνικολάου: «Δεν μπήκε στο γραφείο, απλώς είδε στο διάδρομο τους βουλευτές να ανεβαίνουν από την ολομέλεια, πήγε καταπάνω τους βέβαια και τους ρώτησε με έντονο ύφος που είναι ο Κασιδιάρης».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης καταδικάζει το επεισόδιο, στέκεται όμως σε μια ανθρώπινη στιγμή: «Όμως ως πατέρας αυτό το οποίο είπα είναι ότι συγκινήθηκα από την εικόνα ενός γιου που υπερασπίζεται τον πατέρα του, που μόλις κάποιοι μπαμπέσικα τον έχουν καταστρέψει».

Ο 26χρονος σημαιοφόρος του λιμενικού, που υπηρετεί στη μονάδα υποβρυχίων αποστολών έφυγε από τη βουλή αμέσως μετά το επεισόδιο.

Το αυτόφωρο για τον 26χρονο λήγει τα μεσάνυχτα. Οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν στο πατρικό του σπίτι στην Πεντέλη, αλλά δεν ήταν εκεί. Αμέσως μετά το επεισόδιο διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση ενώ και ο Δημήτρης Μπαλτάκος τέθηκε στη διάθεση του αρχηγείου του λιμενικού.

Ο 26χρονος Δημήτρης Μπαλτάκος σπούδασε στο πολιτικό της Νομικής και έδωσε εξετάσεις για το λιμενικό σώμα το 2011.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top