ΜΟΝΟ στο STAR: ΑΥΤΑ είναι τα πιο πιθανά σενάρια για την πτώση του μοιραίου αεροσκάφους!

Αναπάντητα τα ερωτήματα-ΑΠΙΘΑΝΟ το ενδεχόμενο της αποσυμπίεσης

ΜΟΝΟ στο STAR: ΑΥΤΑ είναι τα πιο πιθανά σενάρια για την πτώση του μοιραίου αεροσκάφους!

​Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα σχετικά με το τι έγινε στο εξαφανισμένο Boeing 777 της πτήσης MH370 και κατέληξε κάπου στον Ινδικό Ωκεανό, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας!

Ο κύριος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Κυβερνήτης πολιτικής αεροπορίας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR για τις τελευταίες εξελίξεις με το μοιραίο αεροσκάφος:

«Αυτό το οποίο μετά από 17 μέρες έχουμε είναι μια επίσημη ανακοίνωση, η οποία λέει πάρα πολύ λίγα πράγματα. Τουλάχιστον βάζει ένα δραματικό τέλος στην αγωνία κάποιων ανθρώπων. Ακραία σενάρια θα έ��ουμε αν δεν βρεθεί τις επόμενες μέρες το μαύρο κουτί, κάτι το οποίο δυστυχώς είναι πάρα πολύ δύσκολο να συμβεί».

Ακόμα σχολίασε και το σενάριο της αποσυμπίεσης:

«Η περίπτωση της σταδιακής ή εκρηκτικής αποσυμπίεσης, η οποία ταυτίζει με το ότι συνέβη στο Helios, νομίζω ότι δεν έχει πολλές πιθανότητες να είναι πραγματικότητα. Και το λέω αυτό γιατί αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, δηλαδή εάν οι χειριστές έχαναν τις αισθήσεις τους τότε το αεροσκάφος είναι προγραμματισμένο να εκτελέσει μια πλήρη πτήση δηλαδή να μεταβεί από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο και πλησιάζοντας το Πεκίνο να μπει σε ένα σημείο κράτησης στην τερματική περιοχή μέχρις ότου σωθούν τα καύσιμα».

Επιπροσθέτως ο κύριος Κωνσταντέλλος αποκλείει το σενάριο της τρομοκρατίας και εξηγεί τους λόγους:

«Από εκεί και πέρα το αεροσκάφος αν έχει εκπέμψει στον Ινδικό Ωκεανό όπως λέει η Inmarsat εδώ και 12 μέρες... εκεί αναπτύσσονται τα σενάρια. Στο πως έφτασε εκεί το αεροσκάφος. Αν είχε καταληφθεί από κάποιους για ποιον λόγο δεν επιχαίρουν το γεγονός ότι κατάφεραν να σκοτώσουν 239 ανθρώπους; Για ποιο λόγο δεν υπάρχει κάποιος που να ακολουθεί την δράση αυτή;»

Το σενάριο που εκείνος πιστεύει πιο πιθανό είναι το εξής:

«Είναι μια ηθελημένη ενέργεια κάποιου, ο οποίος κατάφερε για τους δικούς του λόγους που δεν είναι τρομοκρατικοί να πειρατεύσει το αεροπλάνο και να επιλέξει απειλώντας τους χειριστές να πάρει την συγκεκριμένη πορεία και να καταλήξει στον Ινδικό Ωκεανό»

Ωστόσο, δεν αποκλείει το γεγονός να πρόκειται και για μια ενέργεια του πιλότου ή του συγκυβερνήτη απλώς όπως είπε: «το στοιχείο ότι οι πιλότοι αυτοί τυχαία επιλέχθηκαν για να την εν λόγω πτήση δεν δείχνει μια συμπαιγνία. Από τον καθένα ξεχωριστά ίσως!»

ΔΕΙΤΕ τι λέει ο ίδιος στο βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top