ΆΓΡΙΑ καταδίωξη δουλεμπορικού σκάφους με πυροβολισμούς στις Οινούσσες-Τρεις τραυματίες

Μία 19χρονη, ένας 30χρονος και ένας 45χρονος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

ΆΓΡΙΑ καταδίωξη δουλεμπορικού σκάφους με πυροβολισμούς στις Οινούσσες-Τρεις τραυματίες

Θαλάσσιο... θρίλερ εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης ανοιχτά των Οινουσσών μετά από άγρια καταδίωξη τουρκικού δουλεμπορικού σκάφους από περιπολικό του Λιμενικού Σώματος.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν τρεις Σύριοι μετανάστες από ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ δουλέμπορου και λιμενικών.


Όλα ξεκίνησαν όταν οι άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν το πρωί της Πέμπτης, το σκάφος που διακινούσε τους μετανάστες στην περιοχή των Οινουσσών.

Τότε ο χειριστής του ταχύπλοου αφού τους αντιλήφθηκε προσπάθησε να εμβολίσει το σκάφος του Λιμενικού. Οι λιμενικοί αντέδρασαν ρίχνοντας μια προειδοποιητική βολή στον αέρα για εκφοβισμό.

Ο διακινητής επιχείρησε να διαφύγει και προσπάθησε να αναπτύξει ταχύτητα και σύμφωνα με πληροφορίες οι άντρες του Λιμενικού πυροβόλησαν τη μηχανή του ταχύπλοου.

Πληροφορίες από πηγές του Λιμενικού αναφέρουν ότι κάποιες από τις σφαίρες εξοστρακίστηκαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις από τους επιβαίνοντες στο ταχύπλοο των δουλεμπόρων, μία 19χρονη, ένας 30χρονος και ένας 45χρονος.

Οι τρεις μετανάστες μεταφέρθηκαν ελαφρά τραυματισμένοι στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου στις 11.30 το πρωί και δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top