"Μητέρα" μικρής Μαρίας από τη φυλακή: "Θέλω πίσω το παιδί μου. Μέχρι και τη ζωή μου δίνω"

Κάντε ΚΛΙΚ και δείτε τι λέει αποκλειστικά στο Star η 41χρονη Ρομά

Σκοπός της είναι «να διεκδικήσει την επιμέλεια της μικρής Μαρίας» όταν αποφυλακιστεί δήλωσε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου βρίσκεται η γυναίκα που υποστήριξε στις Αρχές ότι ήταν η βιολογική μητέρα του «ξανθού αγγέλου», η ιστορία του οποίου συγκλόνισε πριν λίγους μήνες το πανελλήνιο και έκανε το γύρο του κόσμου.

«Εγώ το μωρό το αγάπησα και ακόμα το αγαπάω, αγαπώ τη Μαρία. Έπεσα στον Κορυδαλλό μέσα στα φάρμακα. Μέχρι και τη ζωή μου δίνω για τη Μαρία, που είμαι απελπισμένη εδώ μέσα», είπε η 41χρονη Ελευθερία Δημοπούλου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Μίλα», ενώ τόνισε πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το ξανθό κοριτσάκι.
mariagoneis_498831556.jpg
Από τότε που η υπόθεση στον καταυλισμό των Φαρσάλων όπου ζούσε η 41χρονη Ρομά με την οικογένειά της είδε το φως της δημοσιότητας η κα Δημοπούλου τόνισε ότι τα πάντα άλλαξαν προς το χειρότερο ενώ όπως υποστήριξε «τα παιδιά μου είναι στο δρόμο και είναι χάλια η οικογένειά μου και με κρατάνε για αυτό το λόγο, χωρίς να έχω κάνει κακό και τα φορτώνουν όλα σε εμένα. Βρήκαν μία αγράμματη και τα φορτώνουν όλα σε εμένα».


«Για ποιο λόγο εμένα με κρατάνε στον Κορυδαλλό που είμαι πάρα πολύ άρρωστη;» αναρρωτήθηκε.

Την μικρή Μαρία υποστήριξε ότι «την έφερε η μάνα της σε εμένα», προσθέτοντας ότι «ούτε πήγα να τη βρω, ούτε πήγα να πάρω μετά βίας το κορίτσι της, ούτε τίποτα γιατί δεν ήμουν απελπισμένη για παιδιά. Δόξα τω Θεώ είχα παιδιά. Την λυπήθηκα που μου την έφερε...».

Όσο για το εάν είναι καλύτερο για τη μικρή Μαρία να ζει στο «Χαμόγελο του Παιδιού», η 41χρονη Ρομά ήταν κατηγορηματική: «Την Μαρία πρέπει να την πάρω. Πρέπει. Χωρίς τη Μαρία δεν έχω ζωή. Εδώ μέσα δεν ξέρω τι θα κάνω στην φυλακή», είπε χαρακτηρ��στικά.

«Την έχω αγαπήσει πάρα πολύ σαν τη ζωή μου. Ήξερα ότι αφού ήταν σε μένα δεν υπήρχε κανένας για αυτήν. Ήμ��υν μόνο εγώ. Εγώ αυτό σκεφτόμουν».

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Mίλα"


Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top