Αφιέρωμα-ύμνος στη Μύκονο και στη Σαντορίνη από μεγάλη αυστριακή εφημερίδα

Θετικό δημοσίευμα για τον τουρισμό μας-Xαρακτηρίζει τα νησιά «μαργαριτάρια»

Αφιέρωμα-ύμνος στη Μύκονο και στη Σαντορίνη από μεγάλη αυστριακή εφημερίδα

​Αφιέρωμα - ύμνο στη Μυκονο και στη Σαντορίνη έκανε η μεγαλύτερη αυστριακή εφημερίδα χαρακτηρίζοντας τα δυο νησιά «μαργαριτάρια».

Το αφιέρωμα της Κρόνεν Τσάιτουνγκ που έχει τίτλο «Εμπρός για τις Κυκλάδες» χαρακτηρίζει τα δυο νησιά μαργαριτάρια του Αιγαίου που μαγεύουν κάθε χρόνο όλο και περισσότερους επισκέπτες.

Στο δισέλιδο αφιέρωμα γίνεται ειδική αναφορά στα πάρτι της Μυκόνου και φυσικά στις παραλίες της.

Η καλή ημέρα πάντως για τα δυο νησιά έχει φανεί από την αρχή του έτους καθώς μέχρι τώρα οι προκρατήσεις των Αυστριακών έχουν αυξηθεί κατά 40 τοις εκατό.

Η Σαντορίνη ελκύει με τη μοναδική αρχιτεκτονική και τον διάκοσμό της, προσφέροντας, ως νησί του πολιτισμού, χρωματιστές ακρογιαλιές, κολπίσκους, απόκρημνες βραχώδεις ακτές, έχοντας μεγάλη φήμη για τα γραφικά ηλιοβασιλέματα και ως ιδανικός τόπος για όσους ζητούν να περάσουν τον μήνα του μέλιτος και για ερωτευμένους, ενώ, όποιος την επισκεφθεί μια φορά, επιθυμεί να επιστρέψει, σημειώνει η εφημερίδα.

Για τη Μύκονο, στο αφιέρωμα τονίζεται πως η πολυμορφία του ελληνικού πολιτισμού αποκαλύπτεται στο κάτασπρο νησί που δεν είναι γνωστό μόνον για τις ονειρώδεις λευκές του παραλίες, αλλά και για την ανοικτή και ανθούσα ατμόσφαιρα των «πάρτι», με τους λάτρεις τόσο της νυκτερινής ζωής, όσο και της φύσης και των παραλιών, να μπορούν να απολαύσουν εκεί άψογες νησιώτικες διακοπές.


Τέτοιου είδους πάντως δημοσιεύματα λειτουργούν θετικά για τον τουρισμό στην Ελλάδα φέτος ,χρονιά που αναμένεται να υπάρξει ρεκόρ τουριστών στη χώρα μας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top