Συναγερμός στην ΕΛ. ΑΣ για ρουκέτα που δεν έσκασε ποτέ στην Βαρυμπόμπη!

Η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών πίσω από την επίθεση στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη

Συναγερμός στην ΕΛ. ΑΣ για ρουκέτα που δεν έσκασε ποτέ στην Βαρυμπόμπη!

Με προκήρυξη που έστειλαν τα μέλη της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών στην εφημερίδα «Το Ποντίκι» αναλαμβάνουν την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση της 30ης Δεκεμβρίου στην οικία του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι.

Άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα το μεσημέρι της Τρίτης και ενημέρωσε ότι πίσω από ένα συγκεκριμένο ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ στα Εξάρχεια βρίσκεται η προκήρυξη μέσα σε μια μωβ σακούλα.

Αυτό όμως που έχει θέσει σε συναγερμό την αστυνομία, είναι ότι οι συντάκτες της προκήρυξης υποστηρίζουν ότι μετά το χτύπημα στην πρεσβευτική κατοικία, ακολούθησε και δεύτερη επίθεση στην αντιπροσωπεία γνωστής μάρκας γερμανικών αυτοκινήτων στην Βαρυμπόμπη, για την οποία όμως κανείς δεν έμαθε ποτέ τίποτα.

Όπως τονίζουν οι τρομοκράτες το χτύπημα έγινε στις 12 Ιανουαρίου 2014 γύρω στις 23:00. Περιγράφουν μάλιστα ότι η πρώτη εκτόξευση ρουκέτας απέτυχε και επιστρατεύτηκε και η δεύτερη, η οποία όπως λένε πυροδοτήθηκε κανονικά.

Το περίεργο όμως είναι ότι όπως επισημαίνουν και οι ίδιοι, κανείς δεν έμαθε τίποτα για το χτύπημα αυτό. Τονίζουν μάλιστα ότι ή η αστυνομία απέκρυψε την επίθεση, ενδεχόμενο μάλλον απίθανο, ή στην περιοχή περιμετρικά της αντιπροσωπείας των αυτοκινήτων βρίσκεται εκτεθειμένη μια ρουκέτα που δεν εξερρ��γη ποτέ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top