Άγριο ξύλο στο μπλόκο των αγροτών στη Μαραθιά-Επέμβαση με χημικά από τις αστυνομικές δυνάμεις

Αγροτικά μπλόκα σε πολλά σημεία ανά τη χώρα

Άγριο ξύλο στο μπλόκο των αγροτών στη Μαραθιά-Επέμβαση με χημικά από τις αστυνομικές δυνάμεις

marathia3_534b2c9c6b38479729b97a7f745b0021.jpg

Συμπλοκές μεταξύ αγροτών και αστυνομικών σημειώθηκαν νωρίτερα στο μπλόκο των αγροτών στη Μαραθιά. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών για την απώθηση των αγροτών ενώ προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές.

Εντωμεταξύ σε δεκάδες μπλόκα προχωρούν οι αγρότες όλης της χώρας, διαμαρτυρόμενοι για σειρά μέτρων, μεταξύ των οποίων τα φορολογικά.

Στο συμβολικό αποκλεισμό της Εθ��ικής Οδού Πατρών - Πύργου προχώρησαν από τη μία έως τις 2 το μεσημέρι οι αγρότες της Ηλείας, στο μπλόκο της Μαραθιάς.

Από την άλλη πλευρά και οι αγρότες στην Αχαΐα προχωρούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις από αύριο. Οι αγρότες μέλη των τοπικών Ενώσεων θα προχωρήσουν από τις 10 το πρωί σε συγκέντρωση των αγροτικών οχημάτων τους στην Πατρών – Πύργου στη διασταύρωση της Κάτω Αχαγιάς, στην Πατρών – Τριπόλεως (ΕΟ 111) στο ύψος του Κουρλαμπά και στο Αίγιο στη Γέφυρα του Μεγανίτη.

marathia4_8bbd80098c51a0630f90a1b619e55683.jpg

Το μπλόκο των Θεσσαλών αγροτών,θα στηθεί στον κόμβο της Νίκαιας, στην εθνική Αθηνών-Θεσσαλονίκης, έξω από τη Λάρισα, ενώ στον Έβρο, η Συντονιστική Επιτροπή αποφάσισε να βγουν τα τρακτέρ στο ύψος της ΕΒΖ στην Ορεστιάδα την Τρίτη.

Στον χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν και οι αγρότες της Ημαθίας, μεταβαίνοντας με τα τρακτέρ τους στον κόμβο της Κουλούρας.

Όσον αφορά τους αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας, θα συγκεντρωθούν στις 11.30 το πρωί της Τρίτης στην εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στον κόμβο της Ερμίτσας Αγρινίου.

Οι αγρότες της Κρήτης θα προχωρήσουν από την Τρίτη σε κινητοποιήσεις στα Μεγάλα Χωράφια. Οι αγρότες τόνισαν ότι ο δρόμος θα κλείνει για λίγα λεπτά κάθε μέρα, ώστε να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος που κινείται στο εθνικό οδικό δίκτυο.

Σε κατάληψη της Β' ΔΟΥ Ηρακλείου προχώρησαν από το πρωί οι αγρότες του νομού. Σε αποκλεισμό του κτιρίου, όπου στεγάζονται η ΔΟΥ και τα Διοικητικά Δικαστήρια, έχουν προχωρήσει από το πρωί αγρότες στα Χανιά.

marthia_45836e96876f01e37b84c5e91e242a42.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top