Άνεργη μητέρα: "Μου έρχεται να σκοτωθώ. Αδυνατώ να προσφέρω ένα πιάτο φαγητό στα παιδιά μου"

Κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο

Έχουν στεγνώσει τα δάκρυα, μπροστά στο αδιέξοδο που βρίσκεται η κ. Αντωνία και η οικογένειά της. Σε ένα μικρό σπίτι λίγων τετραγωνικών στοιβάζεται στην κυριολεξία η ίδια με τα οκτώ παιδιά της, χωρίς να μπορεί να προσφέρει ούτε ένα πιάτο φαγητό.

Η ίδια λέει χαρακτηριστικά: «Μου έρχεται να πάω να σκοτωθώ. Αυτό μου έρχεται συνέχεια στο μυαλό μου, γιατί ντρέπομαι να κοιτάω τα παιδιά μου να πεινάνε, να μου ζητάνε τα μικρά να φάνε και να μην έχω να τους δώσω».

Για έντεκα χρόνια εργαζόταν στο δήμο Αθηναίων σαν καθαρίστρια, αλλά απολύθηκε. Ούτε πολυτεκνία της αναγνώρισαν, ούτε τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει. Τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη και με την έξωση, καθώς δεν έχει να πληρώσει ούτε το ενοίκιο.

Μόνη της ελπίδα είναι ένα καντηλάκι που μένει πάντα αναμμένο, δίνοντάς της κουράγιο.

Ο μεγαλύτερος γιος της εργάζεται περιστασιακά στις οικοδομές, ο δεύτερος υπηρετεί την θητεία του, ενώ η 24χρονη κόρη της φροντίζει τα υπόλοιπα αδελφάκια, με το μικρότερο να είναι 10 χρονών.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top