ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Βίασαν μια 21χρονη κοπέλα δύο φορές μέσα σε μία ημέρα!

Στο νοσοκομείο το θύμα - Ερευνά συμμορίες η αστυνομία

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Βίασαν μια 21χρονη κοπέλα δύο φορές μέσα σε μία ημέρα!

Ένα χρόνο μετά τις σοκαριστικές σκηνές στο Νέο Δελχί με τη νεαρή Ινδή που βιάστηκε ομαδικά σε ένα λεωφορείο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της, ακόμη μια υπόθεση βιασμού έρχεται να προκαλέσει τρόμο.

Μια νεαρή γυναίκα δέχθηκε μέσα σε μια ημέρα διπλή επίθεση από δύο διαφορετικές ομάδες ανδρών. Η αστυνομία συνέλαβε 10 άτομα και σε έξι από αυτούς τους απήγγειλε κατηγορίες για τον βιασμό της 21χρονης στη Ν. Ινδία.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, η κοπέλα, την πρώτη φορά απήχθη και βιάστηκε από τρεις άντρες, καθώς επισκεπτόταν μια φίλη της στο Καραϊκάλ. Μετά από τρεις ώρες βασανιστικής ομηρίας, αφέθηκε ελεύθερη.

Τη στιγμή, όμως, που καλούσε στο τηλέφωνο τη φίλη της και της ζητούσε να έρθει να την βοηθήσει δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα επτά ατόμων που επέβαιναν σε ένα βαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη 21χρονη έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο, αλλά δε�� υπέστη σοβαρά τραύματα, ενώ οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να διακριβώσουν κατά πόσο κάποια άτομα της δεύτερης ομάδας δραστών εμπλέκονται με την πρώτη ή πρόκειται για ξεχωριστές συμμορίες.

Το σίγουρο πως η αυστηροποιήση του νόμου για τους βιαστές, οι οποίοι αν καταδικαστούν πηγαίνουν στη φυλακή με ποινή 20 ετών, δεν έχει «συγκινήσει» τους Ινδούς

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top