Ντύθηκαν Αϊ Βασίληδες και κατέβηκαν σε δύο φαράγγια της Κρήτης

Μοναδικές φωτογραφίες

1.jpg
Έχουν συνηθίσει να κατεβαίνουν και να διασχίζουν φαράγγια όμως αυτή τη φορά η εμπειρία και το θέαμα που χάρισαν ήταν διαφορετικά.

Ο Παγκρήτιος Όμιλος Διάσχισης & Εξερεύνησης Φαραγγιών (Π.Ο.Ε.Φ.- www.canyon.gr) διοργάνωσε την Κυριακή 22.12. Χριστουγεννιάτικη επετειακή κατάβαση σε δύο φαράγγια στην περιοχή της Βιάννου.

Δεκαπέντε μέλη του ομίλου ντυθήκαν στα χρώματα του Αϊ Βασίλη και με απόλυτα χριστουγεννιάτικη διάθεση πραγματοποίησαν καταβάσεις σε φαράγγια με τεχνικά μέσα.

Τα φαράγγια που επισκεφτήκαν ήταν αυτό της "Παναγιάς Κεραλιμανιώτισας" καθώς και το πανέμορφο "Ξεροφάραγγο" και τα δυο πολυ κοντά στο χωριό Καλάμι.
Πιστός στο ραντεβού του ο Π.Ο.Ε.Φ. πλημμύρισε με Άγιους Βασίληδες τα δυο φαράγγια γιορτάζοντας έτσι τις τελευταίες καταβάσεις του 2013.
Ο Π.Ο.Ε.Φ. με ουσιαστική παρουσία στο ελληνικό canyoning προσθέτει και αυτή τη χρονιά πολύτιμο έργο στις αποσκευές του.

Εξερευνά, ανακαλύπτει, καταγράφει, εκπαιδεύει και ουσιαστικά μοιράζεται αυτούς τους μοναδικούς τόπους με νέους που ενδιαφέρονται να τους γνωρίσουν, πιστεύοντας πάντα στη ιδέα ότι ο δρόμος της προσωπικής ολοκλήρωσης και ευτυχίας είναι ο δρόμος που περνά μέσα από την φύση.

2.jpg

3.jpg

4.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top