Πρέβεζα: Αντιδράσεις από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για το άνοιγμα νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής

Συλλαλητήριο για το άνοιγμα νέων γραφείων της ΧΑ στην πόλη της Ηπείρου

Πρέβεζα: Αντιδράσεις από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για το άνοιγμα νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής

Έντονες αντιδράσεις από το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ συναντά η πρόθεση της Χρυσής Αυγής να «ανοίξει» νέα γραφεία στην Πρέβεζα.

Σήμερα στις 10.30 το πρωί, στην πόλη της Ηπείρου το ΠΑΜΕ διοργάνωσε συλλαλητήριο κατά του ανοίγματος γραφείων της Χρυσής Αυγής.

«Απομονώνουμε τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, παλεύουμε για να ανατρέψουμε το σύστημα που τους γέννησε!» τόνισε σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας κατήγγειλε ότι τα γραφεία που η Χρυσή Αυγή σκοπεύει να εγκαινιάσει στην πόλη στις 28 Δεκεμβρίου «ουδόλως τυχαία θα βρίσκονται έναντι των γραφείων της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, στα οποία συστεγάζεται και το πολιτικό γραφείο του βουλευτού του κόμματος Κώστα Μπάρκα».

«Παρακαλούμε όπως επιληφθείτε της κατάστασης, που σας παρουσ��άσαμε, ως οι πλέον αρμόδιοι και υπεύθυνοι. Δεν είναι δυνατόν, μια οργάνωση η οποία βρίσκεται κάτω από δικαστικό έλεγχο για τη σύσταση εγκληματικής συμμορίας, της οποίας ο αρχηγός και βουλευτές βρίσκονται προφυλακισμένοι, να προβαίνει σε τέτοια προκλητική ενέργεια, η οποία βάλει ευθέως ενάντια στην ομαλή πολιτική, κοινωνική, εμπορική και πολιτιστική ζωή της πόλης μας» τονίζει το δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας το οποίο κοινοποιήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας και το Δήμο Πρέβεζας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top