Ανυποχώρητοι οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΜΠ-Κήρυξαν νέα 24ωρη για την Πέμπτη

Αύριο συνεδριάζουν και στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ανυποχώρητοι οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΜΠ-Κήρυξαν νέα 24ωρη για την Πέμπτη
Επιμένουν με νέες κινητοποιήσεις οι διοικητικοί υπάλληλοι του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Συγκεκριμένα, θα κηρύξουν νέα 24ώρη απεργία για αύριο Πέμπτη.

Την ίδια μέρα στις 10 π.μ. οι διοικητικοί υπάλληλοι θα πραγματοποιήσουν νέα γενική συνέλευση επί της σημερινής συνάντησης της ομοσπονδίας τους με τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.

Σημειώνεται ότι ανοιχτές είναι πλέον έξι από τις εννέα σχολές του Ιδρύματος, καθώς σήμερα έληξε η κατάληψη στις σχολές των Ναυπηγών και των Τοπογράφων. Κλειστές παραμένουν οι σχολές της Αρχιτεχνονικής, των Μεταλλειολόγων και των Εφαρμοσμένων Μαθηματικών (ΣΕΜΦΕ).

Αύριο Πέμπτη αναμένεται να συνεδριάσουν και οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών προκειμένου να καθορίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η κατάληψη του κτηρίου διοίκησης του ΑΠΘ από φοιτητές, σε ένδειξη διαμαρτυρί��ς για τη διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων και με αιτήματα υπέρ της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης.

Την κατάληψη ως την Παρασκευή αποφάσισαν οι σύλλογοι φοιτητών των τμημάτων ψυχολογίας και μουσικής, ενώ απόφαση στήριξης πήρε και ο σύλλογος φοιτητών χημικού. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top