Βρώμικη και ταλαιπωρημένη ζητιάνευε στις λαϊκές και στα φανάρια της Λαμίας η Μαρία

«Μαντλίν της Ελλάδας» την αποκαλούν τα ξένα ΜΜΕ

Βρώμικη και ταλαιπωρημένη ζητιάνευε στις λαϊκές και στα φανάρια της Λαμίας η Μαρία

Στην Λαμία βρισκόταν πριν από 15 ημέρες η 4χρονη Μαρία που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα. Σύμφωνα με το LamiaStar, η Μαρία ήταν στην λαϊκή αγορά του Σαββάτου, όπως λένε σήμερα, τόσο παραγωγοί και επαγγελματίες όσο... και καταναλωτές. Αρχικά ήταν μόνη της και ζητιάνευε, ενώ στην συνέχεια εμφανίστηκε και η «μητέρα».

Οι μαρτυρίες λένε πως ήταν βρώμικη, ωστόσο όλοι αναρωτιόνταν πως ένα τόσο ξανθό παιδάκι θα μπορούσε να είναι Ρομά. Κανείς όμως δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι ύποπτο και να ενημερώσει την αστυνομία.

Όπως αναφέρει το "Lamiareport", την μικρή Μαρία είχαν δει κάτοικοι της Λαμίας και σε άλλα μέρη της πόλης, όπως στην πλατεία Πάρκου, στα φανάρια της έκθεσης αλλά και έξω από γνωστό σούπερ μάρκετ!

Για την παρουσία της μικρής στην Λαμία, έχουν ενημερωθεί οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση στη Λάρισα, ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν ζητήσει την συνδρομή της Α.Δ. Φθιώτιδας.

Η ιστορία της Μαρίας κάνει το γύρο του κόσμου

Ως την "Μαντλίν" της Ελλάδας παρουσιάζουν τα διεθνή ΜΜΕ την 4χρονη Μαρία, που ακόμη κανείς δεν ξέρει πως και πότε ακριβώς βρέθηκε στα χέρια των ρομά. Στο sky news είναι πρώτο θέμα. Με τίτλο “Μυστήριο με ξανθό κορίτσι: Ζητείται φιλανθρωπία στην Ελλάδα", το βρετανικό δίκτυο παρουσιάζει τις εξελίξεις γύρω από το θέμα, ενώ σε βίντεο φιλοξενεί τις ανακοινώσεις από την αστυνομική διεύθυνση αλλά και τις φωτογραφίες του κοριτσιού. Το βρετανικό δίκτυο, μεταξύ άλλων, φιλοξενεί και δήλωση του εκπροσώπου των γονιών της μικρής Μαντλίν, που χάθηκε στην Πορτογαλία το 2007, ο οποίος λέει οτι η υπόθεση της Μαρίας έδωσε ελπίδες στο ζευγάρι οτι θα βρεθεί και το δικό τους παιδί, Στο ίδιο μήκος και η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η οποία εκτός απο το ρεπορτάζ, αναφέρεται και στη μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό των βιολογικών γονιών του τετράχρονου κοριτσιού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top