Αυτά είναι τα νέα γραφεία της Apple σε έκταση 710.000 τ.μ.!!!

Η κατασκευή τους θα είναι αξίας 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων

ssjm1013apple010-L-640x427.jpg

To νέο campus της Apple, η αξία κατασκευής του οποίου είναι της τάξης των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων , έχει ξεκινήσει επί εποχής Steve Jobs όταν ο ίδιος σε μια από τις τελευταίες εμφανίσεις του το καλοκαίρι του 2011 το παρουσίασε στο δημαρχείο του Cupertino.

Άτυπα ονομάζεται ακόμη “Apple Campus 2.0,” και οι εργασίες ανέγερσης γίνονται καθημερινά καλύπτοντας μια έκταση 710.00 τετραγωνικώ�� μέτρων ενώ εκτιμάται πως θα ολοκληρωθεί ανάμεσα στο 2015-2016.
apple2.jpg
Μέχρι στιγμής είχαμε δει κάποια mock ups του συγκεκριμένου campus στο οποίο το κεντρικό κτίριο μοιάζει σαν ένα τεράστιο UFO. Σήμερα όμως έχουμε και την παρουσίαση της πρώτης αυθεντικής ρεπλίκας/μοντέλου η οποία έγινε διαθέσιμη online.

To San Jose Mercury News δέχθηκε την πρόσκληση να δει το μοντέλο αυτό μαζί με τον CFO της Apple Peter Oppenheimer.
apple3.jpg
Όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω εικόνες αν το μοντέλο αυτό πραγματοποιηθεί στην κάθε του λεπτομέρεια τότε θα μιλάμε για ένα campus θαύμα αρχιτεκτονικής που όμοιο του δεν θα υπάρχει πουθενά στον κόσμο.

apple4.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top