ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Άνδρας ομολόγησε τον βιασμό και το φόνο 4χρονου κοριτσιού μετά από 22 χρόνια

Το παιδί είχε βρεθεί νεκρό μέσα σε ένα ψυγείο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Άνδρας ομολόγησε τον βιασμό και το φόνο 4χρονου κοριτσιού μετά από 22 χρόνια

Άφωνη έχει μείνει η κοινή γνώμη της Νέας Υόρκης από την ανακοίνωση της αστυνομίας της πόλης ότι συνέλαβε έναν άνδρα, ο οποίος ομολόγησε ότι πριν από 22 χρόνια είχε βιάσει και είχε σκοτώσει ένα 4χρονο κοριτσάκι.

Το παιδί είχε βρεθεί μέσα σε ένα ψυγείο στο Μανχάταν και μέχρι πρόσφατα η αστυνομία δεν είχε καταφέρει να βρει την ταυτότητά του. Το όνομα που του είχαν δώσει ήταν «Baby Hope», δηλαδή «Μωρό Ελπίδα», όμως πρόσφατα κατάφεραν να βρουν τα στοιχεία του και να γραφτεί ο επίλογος της τραγωδίας.

Τον Ιούλιο του 1991 η σωρός του άτυχου κοριτσιού είχε βρεθεί μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο ψυγείο κοντά σε έναν αυτοκινητόδρομο στο βορειοδυτικό Μανχάταν.

Το παιδί που σύμφωνα με τις αρχές πρέπει να ήταν 3 έως 5 ετών ήταν υποσιτισμένο και έφερε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης και ξυλοδαρμού. Το κοριτσάκι ζύγιζε μόλις 11 κιλά, και κηδεύτηκε το 1993 από την αστυνομία, αφού κανείς δεν το αναζήτησε.

Το περασμένο Σάββατο όμως το κορίτσι απέκτησε όνομα. Ήταν η Ανχέλικα Καστίγιο και το τέρας που ασέλγησε πάνω της, τη βασάνισε και τη σκότωσε είναι ο Κονράντο Χουάρες, 52 ετών από το Μπρονξ.

Ο Χουάρες είναι ξάδελφος της Ανχέλικα και συνελήφθη μετά την κατάθεση γυναίκας, η οποία έλυσε τη σιωπή της μετά από 22 χρόνια, αφού η αστυνομία πρόσφερε αμοιβή 12.000 δολαρίων.

Η μάρτυρας αυτή θυμήθηκε τη συνομιλία της με μια γυναίκα, η οποία της είχε πει ότι η αδελφή της δολοφονήθηκε και έτσι σιγά σιγά λύθηκε το μυστήριο.

Ο 52χρονος ομολόγησε το φρικτό του έγκλημα και σύμφωνα με την αστυνομία παραδέχθηκε ότι την κακοποίησε σεξουαλικά και ξεφορτώθηκε το πτώμα της με τη βοήθεια της αδελφής του, η οποία πλέον έχει πεθάνει. ​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top