Πελεγρίνης: Δεν έχω λάβει εισαγγελική παραγγελία για τις λίστες διαθεσιμότητας

Εκπνέει η προθεσμία- Τις απέστειλαν όμως 3 πανεπιστήμια

Πελεγρίνης: Δεν έχω λάβει εισαγγελική παραγγελία για τις λίστες διαθεσιμότητας

Πρώτη ανάρτηση: 09/10/2013 17:47

Τις κατα��τάσεις με τα ονόματα και τα προσόντα των διοικητικών υπαλλήλων τους που τίθενται σε διαθεσιμότητα απέστειλαν, με τη λήξη της προθεσμίας που είχε θέσει το υπουργείο Παιδείας, τρία από τα οκτώ πανεπιστήμια που υπάχθηκαν στο μέτρο.
Συγκεκριμένα, στοιχεία απέστειλαν στο υπουργείο το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

«Δεν έχω λάβει εισαγγελική παραγγελία» λέει ο Πελεγρίνης

Αγνοια δηλώνει ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θ.Πελεγρίνης για τα περί εισαγγελικής παραγγελίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό για τη μη αποστολή των στοιχείων στο ΑΣΕΠ για τη διαθεσιμότητα των διοικητικών τους υπαλλήλων.

«Δεν έχει φτάσει σε μένα η σχετική παραγγελία» τόνισε, μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5.

Η σχετική προθεσμία λήγει την Τετάρτη. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την πλευρά των εισαγγελικών αρχών, από τη στιγμή που έχει σταλεί σχετική εισαγγελική παραγγελία στα πανεπιστήμια Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Πατρών, Ηρακλείου, Ιωαννίνων και Θεσσαλίας, που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα της διαθεσιμότητας, εάν έως την Τετάρτη δεν δοθούν τα στοιχεία, θα κινήσουν την αυτόφωρη διαδικασία κατά των διευθυντών διοικητικών υπηρεσιών των οκτώ ιδρυμάτων για παράβαση καθήκοντος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top